Klippremier: Lali Esposito - Del Otro Lado

Végre megjelent a kedvenc argentin énekesnőm legújabb videója, amit már oly' régóta vártam. Lalit már kiskora óta szeretem, a hangjáról nem is beszélve, ami még élőben is ugyanúgy cseng, mint felvételen. Régóta nem jelentkezett már effajta szerzeménnyel, hiszen, mind az A Bailar és az Asesina is egy másik irányt képvisel. Ez most inkább letisztultabbra sikeredett, ráadásul egy gyönyörű szerelmes dal, amiből még egy pasi sem hiányozhat Lali oldaláról. 
Tudom, hogy nagyjából senki sem ismeri őt, maximum az, aki esetleg jártas a szappanoperák világában, de szerintem érdemes meghallgatni legalább egyszer, főleg, ha szereted a nyelvet vagy az országot. A Csacska angyal sztárja mellesleg az egyik legkedveltebb és legismertebb fiatal zenész a hazájában, szóval már csak ezért is tudjatok róla, hogy ki ő. 

Értékelés: 10/10. A dal már régóta a kedvencem, a videó meg tökéletes, ráadásul örülök, hogy még a videó felvétele előtt visszaváltott a barna hajszínre, így sokkal szebb és persze sokkal inkább önmaga.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...