Minihírek

Már megint rengeteg dolog gyűlt össze, amit egyesével nem akartam az oldal facebookos részére kiírni, ezért íme egy minihírek! 

- Kaszát kapott a Hart Of Dixie. Ezt a készítők twitteren jelentették be. Sajnálatos módon lehetett rá számítani, de bennem még mindig élt a remény, hogy esetleg folytatják. Az utolsó két rész jövő héten és utána érkezik a tévék képernyőire.



- A Pretty Little Liars 6. évada meglepetésszerűen csak 20 részes lesz. Az első 10 rész lesz a "Part 1" a második 10 pedig a "part 2". Már ez is felcsigázza az embert, nem?
+ Ha már PLL, akkor hivatalosan is elkezdődött az évad forgatása!

Forrás a képen! :)

- A Teen Wolf 5. évad premierje június 29. Itt sajnos már írtam, hogy Derek már nem lesz jelen, csak visszatérő szereplőként, illetve az edző sem tér vissza az 5. évadba.

Chace Crawford (Gossip Girl) újabb sorozatban kapott szerepet, méghozzá az ABC sorozatában, a Boom-ban, hol mellette még szerepet kapott Michael Scott Foster (Chasing life - bár így érdekes lesz majd az a sorozat is, vagy talán mégsem lesz második évad??) és a Jane By Design-es India De Beaufort. Egyenlőre még csak a Pilot van készülőben, de szerintem meg fogják próbálni a teljes első évadot, aztán majd kiderül.

- Nem csak Chace kapott pilotszerepet idén, hanem Ed Westwick is. A Gossip Girl sztárja az LA Crime egyik szereplője lesz az ABC-n!

- A CBS is berendelt: 
  •  2 Broke Girls 5. évad
  •  Mom 3. évad
  •  Mike & Molly 6. évad
- Matt Bennett (Victorious) szerepet kapott a The Big Bang Theory-ban, ahol Howard tesóját fogja alakítani. (azért jó, hogy egyszer sem vetődött fel 8 év alatt, hogy lenne testvére)

- Véget ért a The 100 második évada. Kritika hamarosan érkezik róla, de nem tudom, hogy mikor lesz rá időm. Az biztos, hogy érdekes vége lett és nem bántam meg, hogy az utolsó két részt egyben néztem meg.

- A CW bejelentette a sorozatainak az évadzárós dátumát, illetve közzétette a májusi programnaptárát is:




- Peyton List (The Tomorrow People) szerepet kapott a The Flash-ben. Egyenlőre csak egy részben, de aztán, ha nem hal meg, ki tudja. 

- A Beauty and the Beast 3. évadában egy új szörnyet köszönhetünk köreinkben. Egyenlőre semmit sem tudni róla, de, ahogy közeledik a premier, annál több információt kaphatunk majd róla és a többi dologról az évadból.

- Ősszel érkezik a Hotel Transylvania 2. része, ahol ismét jelen lesz Selena Gomez és Adam Sanlder hangja. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...