Helyzetjelentés

Kedves Olvasóim!

Az a helyzet, hogy régóta kerestem valami állást és végre most sikerült is találnom magamnak egy rendeset. Ezzel eddig semmi gond nem lenne, nekem jól jött, viszont reggel korán megyek itthonról és hat előtt nemigen érek haza, ezek után még készülök a májusi emelt német érettségimre és persze szabadidő sem ártana. Nem kell félni, nem zár be az oldal, viszont erőteljesen vissza kell vennem a kritikák írásával, ahogy azt már mostanában láthattátok. Sajnos nemhogy napi egy nem fér bele az időmbe, örülök majd, ha áprilisban heti 2-3 kritikát tudok nektek hozni, mert most tényleg fontosabb a német és tanulás, mint az oldal, viszont nem akarom azt sem, hogy teljesen elhanyagollak benneteket, ezért mondom, hogy azért néha nézzetek fel, de május 8-ig nem hiszem, hogy sok változás következne be a Revorina életében. Azután még vissza van a szóbelim is, de azért arra nem ilyen szinten fogok készülődni, szóval akkor majd már újra megpróbálok visszatérni a napi kritikákra. Ami a szóbeli utáni dolgot illeti, majd meglátjuk, valószínű, hogy már minden a rendes kerékvágásban megy tovább. Természetesen addig is lehet, hogy lesz egy-egy fontos hír vagy premier, illetve megnézek egy-egy pilotot, akkor majd közbejöhet több kritika, de inkább kevesebbre számítsatok, mert nagyon nincs időm jelenleg.
Remélem, hogy azért nem hagytok magamra és a rendszeres olvasóim is felnéznek néha-néha. Köszönöm a türelmet és a megértést! :)

UI: Természetesen a beígért Eurovíziós dalkritikák nem maradnak el, van pár előre megírt, illetve ha lesz egy kis időm, akkor mindig írok egyet-egyet. A verseny előtt mindenképpen fent lesz az összes! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...