Teen Wolf: Tyler Hoechlin távozik a sorozatból

Sajnálatos módon igazak a hírek és Tyler Hoechlin, azaz Derek, nem lesz jelen az ötödik évadban. Annyit tudunk, hogy az első részben még biztosan feltűnik, de a későbbiekben már csak visszatérő szereplőként lesz jelen a sorozatban. 


A hírek még tegnap reppentek fel, miszerint a színész nem lesz jelen a következő évadban, ugyanis filmes karrierjére szeretne koncentrálni. Jeff Davis (a sorozat készítője) elmondta, hogy nem ölik meg a karaktert, mert szeretnék, ha nyitva állna a kapu és bármikor visszatérhetne a sorozatba Derek. A férfi azt is elárulta, hogy Tyler a jövőben inkább filmes karrierjét építgetné. A napokban lezajlott az idei Teen Wolf PaleyFest is, ahol sok érdekességet megtudhattunk a sorozatról, többek között azt is, hogy az idei év főgonosza a The Sluagh (alakja ember, emberi lelkekre vadásznak, ebből nyerik az energiát) lesz. Új szereplőként Ashton Moio és Cody Christian (Pretty Little Liars – Mike) lesz jelen, de még nem tudni, hogy kiket fognak alakítani.


Nem Tyler lesz az egyetlen, aki nem tér vissza a következő évadba. A fiúk edzője, Bobby Finstock is otthagyta a sorozatot, legalábbis erre az évadra, ugyanis elárulta, hogy, ha lesz és felkérik a 6. évadra, akkor szívesen visszatérne, mint mellékszereplő. 

Az ötödik évad első részének címe Creatures of the Night (Az éjszaka teremtményei) és valamikor júniusban kerül az MTV képernyőjére. A készítők elmondása szerint, az eddigi legsötétebb évadra számíthatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...