Charlie Puth vs. Shawn Mendes

Össze lehet egyáltalán hasonlítani a két énekest? Nem hiszem. Nem is ez a célom ezzel a cikkel. Charlie és Shawn is kiadott egy-egy dalt, amik egy nap kerültek fel a világhálóra, így ezekről osztom meg a gondolataimat nektek. (Bár utóbbi nagylemezén már egy ideje meghallgatható a szám.) Feleslegesnek tartok minden egyes dalpremierért írni egy bejegyzést, mert úgysem jön össze annyi, hogy érdemes legyen kitenni. De most ezt a két kislemezt alapul véve szerintem van mit írni, mégha csak pár gondolatot is.


Charlie Puth "Attention" című száma már az első hallgatásnál elnyerte a tetszésemet. Nem is akármennyire, hiszen azóta is ezt hallgatom, Shawn dalával és Vanessa Hudgens visszatérő alkotásával együtt. A "We don't talk anymore" idején kedveltem meg az énekest, persze közrejátszott az is, hogy Selenával közremködve készítette el azt a kislemezt. Ki merem jelenteni, hogy a mostani megugrotta azt a szintet, sőt, még jobb is lett, mint elődje. Igazán büszke lehet magára az amerikai előadó.



Ahogy Charlie, úgy Shawn száma is pörgősre és ütősre sikeredett. Épp ezért lennék képtelen választani a kettő közül. Mondjuk azért utóbbi hangja közeleb áll hozzám, de még így is holtversenyben vannak nálam. A "There's Nothing Holdin' Me Back" erőssége kétségkívül a refrénje, emiatt is kedveltem meg annyira. 


Nektek melyik tetszik jobban? Szerintetek is annyira jók, mint amennyire én annak tartom? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...