Siren - Jövő nyáron érkezik a Freeform újonca

Már egy ideje tudtuk, hogy hivatalosan is berendelést kapott a Siren első évada, ám a premier dátumát csak most tették közzé. 2018. nyaráig azonban már várnunk kell a széria elstartolására, ugyanis csak ekkorra tűzte képernyőre a Freeform. A csatorna továbbra is a fiatal közönséget szeretné vonzani, így nem csoda, hogy egy újabb misztikus tinisorozatot hoz el a rajongóknak. 
A történet Bristol Cove-ban játszódik és a sellők legendájára épült fel. A város lehetett a szirének egykori otthona. Egy rejtélyes lány jelenik meg itt és kiderül, hogy minden igaz, ami állítanak a lényekről. 
A sorozat sztárjai között van Alex Roe, mint Ben, illetve Eline Powell (Game of thrones), aki Ryn formálja meg, ő lesz egyben a szirénünk is. Maddie-t Fola Evans-Akingbola alakítja majd, aki Ben-nel dolgozik majd, mint biológus. 
Ez alapján izgalmasnak ígérkezik és remélem fentartják az érdeklődésünket még több, mint egy évig. Addig is, itt az első előzetes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...