Elkészülhet a The Originals spin-off

A CW javában gondolkodik a jövő évi felhozatalán. Többször felreppent a hír, miszerint a The Originals további spin-offot kaphat. Azt már tudtuk, hogy Hope Mikaelson kapná a főszerepet. A szinopszisban leírják, hogy a lány apjától, Klaustól kapta a nevét, aki Elijahtól kapta az ihletet. A Hope önmagában reményt jelent. A lány a család reménysége és ezen felbuzdulva próbálkozik meg a csatorna egy újabb sorozattal. 


A készítők között Leslie Morgenstein és Lance Anderson neve is felmerült, előbbi a The Vampire Diaries során is dolgozott már a CW-nél. A producer Julie Plec lenne. Ez az egy, ami miatt félve vágnék bele. Biztosra veszem, hogy bár akadna nézője, a Vámpírnaplók hajója már elúszott és nem lenen képes a milliós számokra. Egy midseasonba talán megpróbálják, de kétlem, hogy ez lenne az új sikersorozatuk.

2 megjegyzés:

  1. Amikor mar egy spin offnak is lesz spin offja 😉😂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az már a nyolcvanadik bőr lehúzásával egyenlő. :D Engem is csak a karakterek miatt érdekel, márha bárki is visszatér az eredetiből. Ha nem, akkor én sem fogom követni és szerintem a maradék pár száz ezer ember többsége sem.

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...