Megérkezett a Nap nap után szinkronos előzetese

Tavaly reppent fel a hír, hogy David Levithan Nap nap után című műve képernyőkre kerül. Az alkotás nagy sikernek örvend mind idehaza, mind az egész világon. Miután az MGM megszerezte a filmesítési jogokat, azonnal neki is látott a munkának. A forgatókönyvet a Fogadom című mozit is író Jesse Andrews készítette el, aki Emmy- és Golden Globe-díjas is egyben. 
A főszereplőnk Angourie Rice, aki beleszeret egy rejtélyes srácba. A történet szerint "A" nem tudja előre, ohgy másnap hol fog felébredni és kinek a bőrében. Ő ebbe már beletörődött, ám egy alkalommal, amikor Justin testében ébred, találkozik Rhianonnal. Azonnal megkedveli a lányt és felrúg minden szabályt, hogy nap nap után vele lehessen. A történetből kiderül, hogy a lány képes lesz-e beleszeretni egy olyan srácba, aki minden nap más testében ébred.

A forgatások tavaly nyáron kezdődtek meg, de már február 23-án vászonra kerül. A magyar bemutatóra azonban kicsit többet kell várni, hiszen idehaza csak mácius 22-én mutatják be. A hozzá tartozó előzetest nemrég tették közzé, azóta viszont már magyarul is megtekinthető a hivatalos trailer. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...