Mi vár ránk 2018-ban?

Ha már letudtuk a 2017-es év legjobbjait, egy csokorba szedtem azokat a filmeket, sorozatokat, albumokat, amelyekre számíthatunk 2018-ban. Folytatások szempontjából érkezik a Szürke ötven árnyalatának befejező része, de a Jurassic Park 2. része is mozikba kerül. Ryan Reynolds sem hagy minket film nélkül, hiszen már leforgatták a Deadpool 2-t, amely május végén bemutatásra. De jön még a Mamma Mia, az Útvesztő, a Hotel Transylvania és a Bosszúállók folytatása is.


Ezek mellett természetesen olyan alkotások is filmvászonra kerülnek, mint a Fekete Párduc, az Időcsavar, a The Predator, az Aquaman és a számomra legvártabb, a Legendás állatok és megfigyelésük, azaz a Harry Potter sorozat újdonságának második része. Szerintem már sokat hallatottatok róla máshonnan is, de én sem vetem véka alá a véleményemet a fantasyról. Ezen nőttem fel és amikor kiderült, hogy egy újabb oldalát mutatja be J.K.Rowling ennek a világnak, majdnem szívrohamot kaptam. November erről fog szólni, de persze a már említett filmek is nagy hatással lehetnek a mozik költségvetéseire.


Ezek és a további premirek pontos dátumai a következőképp alakulnak:

Január 25. - Halálkúra
Február 8. - A szabadság ötven árnyalata
Február 15. - Fekete párduc
Február 22. - A víz érintése, Expedíció
Március 1. - Alfa, Derült égből család
Március 8. - Időcsavar
Március 15. - Tom Raider, Nyúl Péter
Március 22. - Nap nap után
Április 26. - Bosszúállók: Végtelen háború
Május 10. - Hang nélkül
Május 31. - Deadpool 2.
Június 7. - Jurrasic World: Bukott birodalom
Július 12. - Hotel Transylvania: Szörnyen rémes vakáció
Július 19. - A hihetetlen család 2., Mamma Mia!: Sose hagyjuk abba
Július 26. - Mission: Impossible 6.
November 1. - X-Men: Dark Phoenix, A diótörő és a négy birodalom
November 15. - Legendás állatok és megfigyelésük 2.
December 20. - Aquaman, Pókember: Irány a Pókverzum
December 27. - Mary Poppins visszatér


Sorozatok terén a folytatások mellett számíthatunk újdonságokra is. Nálam nagyon várós a The Resident, amelynek premierjére 21-én kerül sor. A Freeform újdonságának, a Sirennek az első szezona több, mint egy éve elkészült, ám csak márciusban tekinthető majd meg. A CW januárban mutatja be legújabb DC-s sorozatát, a Black Lightninget. Én személy szerint nem fogom követni, de akit érdekel ez a világ és szeretné bővíteni a sorozatainak listáját, annak bátran ajánlom. Midseasonban érkezik a csatorna másik újonca, a Life Sentence, amelynek főszerepében Lucy Hale áll. A színésznőt a Pretty Little Liarsból ismerhetitek, aki a sorozat befejezése után azonnal új projektbe kezdett. Az öt hölgy közül egyedül Lucy folytatta azonnal karrierjét.
Természetesen az újdonságok mellett visszatérnek régi kedvenceink is. A CW sorozatai még januárban folytatódnak, hasonlóan a Freeformhoz, ahol a The Fosters 8-án kezd. Az Once Upon a Time a már megszokott időpontban, márciusban tér vissza, míg a The Big Bang Theoryból január 4-én érkezik egy epizód, ám a többiről még nincsenek információk. A Designated Survivor az Egyszer volt, hol nem volthoz hasonlóan csak tavasszal folytatódik, ahogy az ABC többi sorozata is. 
Az E! nagysikerű sorozata a brit trón örököseinek életéről, azaz a The Royals csak márciusban kerül bemutatásra, így közel egy év után tér csak vissza a képernyőkre.


Ami pedig a zenei palettát illeti, sok újdonságra számíthatunk. Január 12-én rögtön egy várva várt premierrel kezdünk, hiszen Camila Cabello kiadja első önálló nagylemezét. Még ezen a napon debütál a Black Veil Brides Vale korongja. 19-én Charlie Puth folytatja a sort, hiszen érkezik a VoiceNotes, illetve a Fall Out Boy sem akart kimaradni a sorból, így piacra dobják a Mania-t.
Február 2-ára időzítette Justin Timberlake a Man of the Woods című nagylemezét, amely már az ötödik lesz a sorban.
A további pontos premierekről még nincs információ, ám az biztos, hogy a következő előadók még idén elkészülnek következő nagylemezükkel: Avril Lavigne, aki régóta készül már visszatérni. Bebe Rexa Expectations alkotása is bemutatásra kerül, ahogy a Muse, Celine Dion és várhatóan Selena Gomez is újdonsággal rukkol elő.
Rajtuk kívül még számos énekes készül további dalokkal, ám egyenlőre zenei téren még kevés az információnk is év elején. Az biztos, hogy Taylor uralma továbbra is töretlen és talán Camila lehet az első, aki letaszítja a trónról a női előadót.

Ezek alapján tehát idén sem kell panaszkodnunk újdonságok terén. Sok-sok folytatás lát napvilágot a mozikban, de természetesen a tévé nézőket sem hagyják premier nélkül. A Revorina továbbra is próbálja a lehető legfrissebb információkat hozni az alábbi kategóriákat, kiegészítve a könyvpremierekkel és kritikákkal. Remélem idén is velem tartotok és hozzászólásaitokkal színesítitek az oldalt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...