Hajkavalkád: Demi Lovato

Akinek a haját képtelenség követni az nem más, mint Demi Lovato. Régen is elég sokat változtatta a haját, de mióta meggyógyult azóta ő a "hajas kaméleon". Viszonylag sokáig pompázik egy színben a haja, de én akkor sem tudom követni. Nála csak Rihanna az, aki még többet váltogatja. Igaz, Deminek eddig szinte mindegyik tökéletesen állt. Nem nagyon fogott mellé a színek terén, attól függetlenül sem, hogy már majdnem minden színben látszódott a frizurája.

Demi a karrierje kezdetén egy egyszerű, sima barna hajjal rendelkezett, amit nem nagyon változtatott meg. Mikor igazán híres lett a Camp Rock által, akkor egy kis vadságot csempészett bele, de akkor sem vitte túlzásba.



Mielőtt bekerült volna a rehabra, akkor egy fekete hajkoronával volt ismeretes, de ez gyorsan változott, amikor kijött az intézetből.


Mikor meggyógyult, egy hosszabb frizurával és egy más színnel és fazonnal volt látható. Barnás színű, göndör haja volt és frufruja is volt.

Innen viszont nem tudom követni az időpontokat. :P Volt szőke hajszínű, ennek két változata a hossz és a rövid, aminek szintén voltak változata, legalábbis a hajvégek. Volt kék, rózsaszín és azt hiszem ennyi. ezek után újra színt váltott.

Nem tudom, hogy meddig, mert nem nagyon rémlik, de volt vörös színű is az énekesnő haja. Ez is jól állt, de ha választani kéne, akkor ez az egyik legrosszabb hajszíne, nem is csoda, hogy gyorsan lecserélte. Valahogy nem ő volt.

Ma már nem csak a haja vége kék, hanem az egész hajkoronája, a tetejét kivéve. Viszonylag egész jó lett, nagyon jól áll neki. nem fiatalít és nem is öregít.


A hajszínváltás ma Demi egyik része. Szerintem nem is baj, hogy mindig megújul, főleg, hogy a legtöbb szín nagyon is jól áll neki. Reméljük később a haja nem látja kárát, de nem hiszem, hogy aggódni kéne miatta, majd pótolja. :)

3 megjegyzés:

  1. Szerintem a Szőke kékkel volt a legjobb. Viszont a vörösnek baromi jó színe van, bár tényleg nem a legjobb neki, nekem viszont kell az a szín :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe. Amúgy a vörös nekem is bejön, de őt öregíti. A kék amúgy durva, de tetszik. :D

      Törlés
    2. Én ismerek olyat, akinek full kék a haja, és oldalt még le is van kicsit borotválva, ja és lány.

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...