Hajkavalkád: Nina Dobrev

Nem csak Selena Gomez haja szokott változásokon átesni. Igaz, ami igaz, Nina Dobrev sem híres a drasztikus változtatásairól, ami érthető, hiszen köti a The Vampire Diaries-es szerződése, ám így is voltak kisebb változásai a haja terén.

Nina eredeti haja barna és egyenes. Szereti göndören, illetve hullámosan is hordani tincseit. A kezdetekkor szinte hasonló haja volt a mostaniakhoz, de voltak olyan események, amikor mégis meglepett minket.




Ezzel a különös fonattal belopta magát a szívembe. Imádom ezt a haját. Sokszor én is elkészítem maganak, kisebb segítséggel. Maga a fonat nagyon egyszerű, de a hosszú hajúaknál nagyon jól mutat.


A negyedik évad közepe fele meglepett minket a frufrujával, ami meg kell, hogy mondjam fantasztikusan áll neki. Kisebb változást szerencsére engedtek neki a sorozat készítői, így végre más formával rendelkezik.


Bár sajnos csak a sorozatban, de egy vörös hajrészt is kapott a frizurája. A szériabeli Elena kikapcsolta érzéseit, majd New Yorkban vörös tincset kapott a haja, ami szerintem az életben is lehetne így. Szerencsére nagy örömömre az ötödik évadban is megmaradt a fizurája.


Jelenleg frufrusan tengeti mindennapjait. Máig szívesen hordja akár egyenesen, akár göndören is. Sokszor kontyot csináltat, vagy copfba teszi fel, de az biztos, sosem fog mellé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...