Violetta - Új sorozat a Disney Channelen

Egy újabb sorozattal gazdagít minket a Disney Channel. Nem ez lesz az első alkalom, hogy egy spanyol sorozatot adnak, hiszen a Jake és Blake is ott volt pár éve. Azt is szerettem, azt hiszem, hogy ebbe is belenézek. Kedvelem a spanyol sorozatokat, legyen szó argentinról vagy spanyolról. Nem tudom, hogy ez nekem való lesz-e, de megnézem az első pár részt, ha tetszik,akkor folytatom. A sorozat november 11-én debütál itthon, míg Argentínában már 2012. májusában megkezdődött. Az első és második évad 80-80 részes, míg a harmadik még most van készülőben.

Tartalom: Violetta nem tud a különleges zenei tehetségéről. Anyjától örökölte tehetséget , aki híres énekesnő volt, de tragikus balesetben meghalt, mikor Violetta kicsi volt. Apja Germán sikeres üzletember, de szigorú és védelmező Violettával szemben.
Titkolja Violetta elől anyja múltját és sorsát, hogy ne lépjen anyja nyomdokaiba. Ezután Madridba költöztek, ahol apja felnevelte és elzárta a többi hasonló korú gyerektől. Támogatta Violettát abban, hogy zongoraórára jár, de nem hagyta, hogy énekeljen és színészkedjen. Viszont visszaköltöznek Buenos Aires-be és minden megváltozik. Violetta egy híres zeneiskolába a Studio 21-be jár. Megismerkedik Angi-vel a tanárával aki segíti őt a tehetségének kibontakozásában. Közben megismeri Leon-t és Tomas-t akik a szívéért küzdenek.

A főszereplőt lányt Martina Stoessel formálja meg, aki a való életben 16 éves. A lány apját a híres, Diego Ramos alakítja, akit a Vad angyalból és a Híresek és gazdagokból. Mind a kettőben Natalia Oreiróval játszott együtt. A két fiút, Leont és Tomast, Pablo Espinosa és Jorge Blanco formálja meg.

A sorozatban rengeteg zene található, spanyol nyelven persze. Viszonylag jó hanggal rendelkező leányzó ez a Martina, tehát ezért is érdemes nézni. Bár már nem vagyok olyan tini, aki ilyeneket szeret nézni, csak a régiekért vagyok oda, úgy érzem, hogy ezt meg fogom kedvelni.








November 11. 18:05

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...