Once Upon a Time - 6 rész után

Nem feltétlenül a hat részt szeretném kiemelni, mert nem érdemes, hanem magát a 6. részt. Komolyan, annyira jól indult a sorozat első évada, még a második eleje is viszonylag jó volt, aztán jött a minőségromlás gyors tendenciában. Itt vesztettek sok nézőt a sorozat készítői. Lassan a felére csökken a nézőszám, de még így is viszonylag jól tartja a 7 milliós nézettséget. Általában se nem csökken, se nem nő. Megmaradtak az emberek, ők lesznek azok, legalábbis a többség, aki végig kitart majd a sorozat mellett.



A mostani részben feltűnt az egyik kedvenc színésznőm J. Garcia, akit nem ebben a szerepben ismerhettünk meg, de meg kell, hogy mondjam, Arielt kiválóan alakítja. Szerencsére őt nem tették gonosszá, mint Pánt, bár azt hiszem, az kellett is a sorozatnak. Ariel segített a múltban Snownak, így ők már régóta ismerik egymást. Ariel és a sellők tudnak a világok között úszni, ezért Regina, aki szintén ismeri közelről a lányt, arra "kötelezi", hogy segítsen nekik majd hazajutni.

Igaz, minden bizonnyal megvan Hook és Emma között a szikra, de nem érzem, hogy a lány szeretné a kapitányt. Ő Nealba szerelmes, bár csalódott benne és most, hogy kiszabadították még az igazat is el kellett mondania, de Neal kijelentette, hogy ő harcol a lányért! (Ezaz! :P) Nem kellett volna ez a csók, nekem túlzás volt, valahogy nem illik ide, a 90210-es szerelmi tizenöt szögekre tudom hasonlítani, ahol nagyon sok olyan pár alakult ki, akiket már csak azért hoztak össze, hogy húzzák az időt. Nem kell itt semmiféle Emma és Hook páros.


A többi részről annyit, hogy voltak benne érdekes pillanatok, mint a Herceg megmérgezése, majd kigyógyítása, bár elég egyértelmű, hogy miért lépték ezt az írok, nehogy véletlenül gyorsan kiszabadítsák Henryt és még véletlenül se jussanak ki egyszerűen Sohaországból, mivel nem elég, hogy eddig azt sem tudtak, hogy kell, ha ment is volna, akkor sem tudtak volna, legalábbis a Herceg nem. Amúgy a 6. részben lévő igazságos rész nekem nagyon tetszett. Bár vártam volna valami régi titok elárulását, csak Hook vetette ezt be. A többiek majdnem mint egyértelmű és nem meglepő dolgokat mondtak, bár megnéznék még egy Snow és Herceg babát, de erre is biztosan találnak majd megoldást, hogy kijusson ő is.
Mellesleg nekem az már kicsit uncsi, hogy ennyi ideje a szigeten vannak és még semmit sem haladtak a kereséssel, csak Nealt találták meg és sellősegítséget kértek, de amiért jöttek cél, annak a megoldása még semmit sem haladt, sőt Henry még az előző részben nem is szerepelt, nem mintha hiányzott volna, de már jó lenne haladni és pár részig a kijutással szenvedni, majd visszatérni Stoory-ba. Kicsit unalmas már a szigetes rész, de mire megunnám jönnek az izgalmas részek, így nem tudom mi legyen. Igaz, ami igaz, a sorozat minősége elég alacsony lett az első évadhoz képest, főleg, mert a gonoszok nem is gonoszok, így nem sok "háborúzás" van, de majd haladunk. Ha az utolsó rész így fellendült, remélem a továbbiak is jobbak lesznek.

Értékelés: Haladunk, haladunk. Ha a minőség javul és a nézők visszatérnek, akkor adok még pár évadot, ha nem, akkor marad a max. még egy évad. remélem, hogy minden visszatér, mint Emma és Neal, persze nem kell, hogy könnyen menjen, de nem kérek felesleges dolgokat. Az eddigi részeket 10/7-re értékelném.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...