A Dal 2015 - Döntő ÉLŐ blog

Ma este végre kiderül, hogy ki képviseli hazánkat a bécsi versenyen. Azt hiszem, hogy több esélyes is jelen van, de nagy esélye jelenleg Boggie-nak és Wolf Kati-nak van. A külföldiek szerint a Spoon-nak vagy Katinak kéne menni, idehaza viszont eddig Boggie a befutó, így nem tudni, hogy ki fogja megnyerni a hetek óta tartó versenyt! Ha velem tartotok, akkor sok-sok gondolatot osztok meg veletek, de nem fogok minden dalról külön írni, hiszen azt már többször is megtettem!


20:25: Egy közös produkcióval kezdünk. Azért itt is halható, hogy nem mindenki rendelkezik erőteljes hanggal. Amúgy összességében nem is olyan rosszak így együtt. 

20:37: Felvetődött itthon az is, hogy Magdi menjen inkább. Lehet, hogy valóban jobban járnánk.

20:45: Gájer Bálint még mindig nem fogott meg engem, de sosem lehet tudni, még a végén megszeretem, de persze nem kintre való. Nagyon jó showt képest kreálni, de nem hiszem, hogy egy Eurovíziós dalfesztiválon megállná a helyét.

20:53: Haladjunk gyerekek, nekem ez a Boggie nem szimpi és a dal sem tetszik.

21:00: A Spoon egész jó lenne, ha nem az embereknek zenélnének. Egy otthoni zenekarnak megfelel, de eddig nekem semmi izgalmasat nem nyújtottak. Persze majd kiderül, hogy mi lesz velük, de nem sok esélyt jósolok, ha mégis, nem leszek szomorú, mert amúgy szimpatikusok, ráadásul külföldön is sikerük van.

21:09: Nem tudom megunni a dalt, Kati pedig egyszerűen csodálatos. Nagyon remélem, hogy végül ő fog nyerni, mert szimpatikus, itthon is szeretik és külföldön is nagy sikernek örvend, ami nem egy elvetendő szempont.

21:33: Ójaj....Ív dala nagyon felkapott lett az elmúlt héten, de nekem még mindig nem jön be. Igaz, hogy nem rossz az alkotás, de nem hiszem, hogy nagyon kiemelkedő lenne idén.

21:49: Mindenki színpadra lépett. Most vártunk arra, hogy a zsűri szavazzon. 8 dalra lehet szavazni, a legjobb négyből pedig mi fogunk választani. Egyenlőre szerintem kettő biztos, Boggie és Kati, a többi még meglepetés is lehet.

22:02: Most komolyan? A Spoon jobb, mint a Wolf Kati? Félreértés ne essék, mindenkinek örülök, de elvileg ők a zsűri. Nem a legjobb dalt kéne választani? Nos, mindegy, akkor szurkoljunk tovább, most akkor Szabó Ádámnak. Boggie-t tudjátok, hogy nem szeretném, hogy nyerjen, de Zolinak sem örülnék. Sajnálom a dolgot, hiszen, mint már említettem, kint a Katinak lenne sikere és nem csak én mondom, hanem az írek, a spanyolok és a törökök is.

22:15: Tavaly sikerült megkedvelnem Kállay-t, a dal is jó volt, de ez a fellépés is megéri a pénzét. Nem lehetne megint őt küldeni?

22:26: A nyertes pedig Boggie!


Köszönöm mindenkinek, aki velem tartott a mai nap és az elmúlt hétvégéken. A nyertes tehát Boggie, így az ő dalával versenyzik az ország a májusi döntőn. Addig millió és egy cikk lesz tőlem, ami Eurovíziós, így nem kell attól tartanotok, hogy nem tudok meg mindent. Legközelebb ÉLŐ blog pedig májusban lesz, tehát találkozunk a döntőben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...