Minihírek

Annyi dolog történt mostanában, hogy nem tudom mindezt csak facebookon megosztani veletek, mert úgysem látja ott mindenki. Ezen okokból összegyűjtöttem nektek a napok és hetek híreit egy csokorba, ahogy azt már régen megszokhattátok!

- Steven R. McQueen számára tegnap előtt befejeződött a The Vampire Diaries, ugyanis ebben a részben szerepelt utoljára, mint Jeremy. Mivel nem meghalt, így még lehet, hogy néha-néha feltűnik majd, de ez most egy végleges távozásnak tűnik a részéről. Hoztam nektek pár képet az utolsó forgatási napjáról!




- Február 23-án érkezik a várva várt Selena és Zedd duett. A két énekes nem csak, hogy nagyon közel került egymáshoz mostanában, hanem egy közös dalt is felvettek, aminek címe I Want You To Know és a hónap végén érkezik.


- Május 21-én került sor a Beauty and the beast 3. évadának premierjére, ráadásul tegnap azt is megosztották velünk, hogy már a negyedik évadot is berendelték, aminek premierje még ismeretlen.


Cody Allen Christian (Pretty Little Liars, Mike) fontos szerepet kapott a Teen Wolf 5. évadában. Egyenlőre még a Szép kis hazugok között marad, azt viszont nem tudni, hogy a hatodik évadba is visszatér, vagy végleg Beacon Hills-ben marad.

- Még mindig Teen Wolf. A napokban kezdődött el az ötödik évad forgatása, amiről már több posztot is kaptunk a színészek által.

- Az NBC a következő szériákat rendelte be új évadra: 

  • The Blacklist 3. évad
  • Grimm 5. évad
  • Chicago Fire 4. évad
  • Chicago PD 3. évad
  • Law & Order: SVU 17. évad

- A napokban ünnepelte meg a Jessie című Disney-s sorozat a 100. epizódját. Nagy nap ez náluk, hiszen csak pár széria érte meg ezt az epizódszámot. 


- Blake Lively január 1-jén szülte meg első gyermekét, majd  a napokban újra a nagyközönség elé állt egy rendezvény miatt. Szerintem sokkal szebben és boldogabban fest, mint eddig valaha.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...