Klippremier: Taylor Swift - Style

A "kedves" rajongóknak köszönhetően reggel kiszivárgott Taylor legújabb videója, így az énekesnő úgy döntött, előbb felteszi a világhálóra a kisfilmet. Szerdán derült ki, hogy a mai nap lesz a premier, amit azért is vártam, mert imádom a dalt, viszont a klip most nem jött be. Nincs története, ami Swift kisasszonytól nem megszokott, ráadásul unalmasra is sikeredett. Ettől függetlenül nagyon szép képkockák került bele, plusz pont, hogy a benne szereplő pasi is jóképű. 
Sokan nem tudják, de ez a szám a Harry Styles-sel való szerelmi csalódásából született, még a tőle kapott nyaklánc is feltűnik a videóban. 

Értékelés: 10/8. Bár a videó nem tetszik, a dalt imádom, ahogy az albumon szereplő összeset, így bármelyik is jelenik meg, nem fogok tudni róla sok rosszat mondani, mert az egész korongot nagyon megkedveltem a sok-sok hallgatás során.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...