A Dal 2015 - A nyolc esélyes

Ma este megrendezésre kerül A Dal utolsó fordulója, így megtudjuk, hogy ki fogja képviselni idén hazánkat az Eurovíziós dalfesztiválon Bécsben. Az esélyesek között van Ív, Wolf Kati, a Spoon, Boggie, a Passed, Szabó Ádám, Mujahid Zoldán és Gájer Bálint. Közülük nyugodt szívvel maximum kettőt engednék ki, de lehet, hogy csak egyet. 


Az biztos, hogy nem feltétlen nézem azt, hogy melyiknek van nagy sikere a közönség szemében, hiszen én például Boggie-t szinte az utolsó helyre sorolnám a listában. Hangja nincs, a dal meg csak azért felkapott, mert a háborúhoz kapcsolódik és az hú, de menő manapság. Tisztában vagyok vele, hogy nagyjából 100%, hogy ő nyer, de ettől függetlenül még reménykedek. Akik szerintem még vele együtt itthon maradhatnának, az Mujahid Zoltán és Ív. 
Akiket esetleg kiküldenék, ők a Spoon, a Passed és még Gájer Bálint dala sem rossz, van hangulata, viszont alapvetően nem egy erős szám. A Passed az elejétől esélyes volt sokaknál, de idővel valahogy kiszerettünk belőlük. Nekem más bajom nincs az egész koncepcióval, mint az énekesnő hangja, hiszen valljuk be, nincs neki. 
Maradt nekünk Szabó Ádám és Wolf Kati. A fiú dalával megint csak nem lenne baj, viszont, ahogy egyre több ország választ, kiderül, hogy nem sok keresnivalója lenne a mezőnyben Ádámnak, elveszne a tömegben. Wolf Kati viszont nagy eséllyel indulna. Nem mondom, hogy megnyernénk, de magyar a dal, ugye már kiderült, hogy azzal is érhetünk el jó eredményt, ráadásul a külföldiek szerint is őt kéne választanunk, hiszen már sokan ismerik és nagyon szeretik is Katit. 

Nem nagyon tudok már mit írni a műsorról, hiszen voltak ÉLŐ blogok, ráadásul van amelyik dalról többször is írtam, így egyenlőre ennyi. Ma este mindenképpen lesz valamilyen ÉLŐ közvetítés, de nem fogok minden dalról külön írni, hiszen ezt már többször megtettem, inkább amolyan műsorösszegzés lesz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...