Finálé SPOILEREK

Igen, sajnos hamarosan vége lesz egy pár sorozatnak egy időre. A The Vampire Diaries, a Revenge, az Once Upon a Time, a Glee és még több sorozat is pihenőre megy, egészen októberig. Mivel már mindegyikből csak pár rész van hátra, így egyre több információ lát napvilágot a finálékról. Az Once Upon a Time ráadásul egy különleges évadzárást tervez, ugyanis egy kétórás lezáró részt tűztek műsorra.


Ti sem tudjátok követni, hogy melyik sorozatnak mikor lesz vége? Mi lesz az évadzáróban? Akkor segítek egy picit. Összegyűjtöttem a sorozatokhoz tartozó SPOILEREKET, amik a még hátralevő részekre és az évadzáróra vonatkoznak. Természetesen azon szériák kerültek ide, amiket én magam is követek és tudom, hogy ki-kicsoda bennük.

Az Once Upon a Time sorozat egy rendhagyó kétórás fináléval zárja a 3. évadot. Az utolsó rész május 11-én kerül adásba. A részről tudni lehet:

  • További meglepetésekre számíthatunk a történet folytatásában, sőt a dolgok mögött olykor több is van, mint amit elsőre látni vélünk.
  • A május 4-én adásba kerülő Kansas c. részben újabb mitológiai történeteket és képeket kapunk Óz világából. Megtudhatjuk azt is, hogy hogyan kerül a sorozatba Dorothy, akit Matreya Scarrwener fog alakítani.
  • Valaki akiről azt hittük, hogy többet már nem láthatjuk egy utolsó alkalommal még feltűnik majd.
  • Kitsis annyit elmondott a két órás fináléról, hogy ne egy hagyományos befejezésre számítsunk, hanem inkább egy a sorozatokban nem szokványos mozi film minőségű egységes műre. Eleve így is lett megírva, nem csupán azért, hogy befejezze a harmadik évadot, hanem azért is, hogy feltétlenül bevezesse a negyedik évadot is. Tavaly májusban a szereplők elindultak Sohaországba, ez alakalommal azonban nem szállnak vízre.
  • Ahogy azt már írtuk a két órás fináléban lesz egy igazi tündérmeseszerű esküvő is, de még mindig nem lehet tudni, hogy kik fognak oltár elé állni.
  • Hook és Emma következő “megsemmisítő” csókjával kapcsolatban Edward Kitsis elmondta, hogy jelenleg Emma nem úgy tűnik, hogy érdekelt lenne egy csókban, így majd meglátjuk, hogy ez az érzés megváltozik-e.
  • Regina és Robin Hood boldogságának útjában egyetlen személy áll, Zelena, aki mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy bosszút álljon féltestvérén, és tesztelni fogja Reginát, hogy valóban megváltozott-e.
  • Zörgőfürge és Belle kapcsolatáról annyit mondtak, hogy számos kihívás érte már őket, de a sok szerencsétlenség ellenére, a Belle életének középpontjában álló fény, reménység és optimizmus tovább fog küzdeni.
  • Azt is megtudjuk majd, hogy Zelena miért épp Hófehérke most tavasszal születendő gyermekét szemelte ki magának, és sajnos további haláleset(ek)re is számíthatunk.
  • Néhány szívet összetörnek, néhány szív meggyógyul. Meglepetés visszatérések és új szereplők érkezése is várható.
Forrás: http://www.onceuponatime.hu/


A The Vampire Diaries már évek óta nem az igaz, de a nagy rajongótábornak köszönhetően berendelték a 6. évadot is. A sorozat rendre rossz számokat hoz, de még így is a csatorna egyik legnézettebb sorozata. Az 5. évad fináléja május 15-én lesz. Amit a fináléról tudni lehet:

  • Enzo feltett szándéka, hogy Stefan és Damon életét pokollá változtassa. Ki fog derülni, hogy képes lesz dolgokra, melyekre mások nem a Túlvilágon, és ez az ottani felfordulásnak lesz köszönhető. A továbbiakban nem csak abba fogunk betekintést nyerni, hogy milyen, amikor Enzo a gonosz, hanem abba is, hogy miként zajlanak a dolgok a Túlvilágon.
  • Összesen 3 személytől búcsúzunk az évad vége előtt, a producer állítása szerint véglegesen.
Finálé tartalom: Damon próbálja összeszedni magát egy váratlan tragédiát követően, miközben Bonnie minden erejével azon dolgozik, hogy megakadályozza a Túlvilág összeomlását. Elena a saját kezébe veszi a dolgok irányítását, és követeli Luke és Liv segítségét. Liv nem hajlandó azonban addig segíteni neki, amíg Caroline nem motiválja egy személyes dologgal. Forbes seriff megretten, amikor Markos erőszakot alkalmaz Tyler/Julianon, hogy bebizonyítsa: Mystic Falls a Vándorok fennhatósága alá került. A serifftől szerzett új információk birtokában Damon egy veszélyes tervvel áll elő, melynek sikere Jeremy és Matt időzítésén múlik. Liv sértő megjegyzése Stefanre meglepően érzékeny reakciót vált ki Caroline-ból. Ahogy a helyzet egyre romlik a Túlvilágon, Bonnie-nak lehetősége nyílik egy régi ügy rendezésére. Damon terve hatalmasat robban Mystic Falls-ban, zavarodottságot, hősiességet, áldozathozatalt, megkönnyebbülést és kétségbeesést hagyva maga után.
  •  Stefan felelős Enzo haláláért, bár a férfi öngyilkos tervének része volt, hogy egymás ellen fordítsa a testvéreket, ám Stefan titokban akarja tartani ezt Damon elől.  Ha ez nem lenne elég, bevonja Elenát és Bonniet is, hogy hazudjanak a bátyjának. Mi lesz majd, ha Damon rádöbben erre az arcátlan nagy hazugságra?
  • Caroline kezd majd kicsit beleesni valakibe, érzelmeket táplálni iránta, amik a felszínre törnek, s ez egy szakadékot fog képezni közte és egy barátja között.
  • Damon és Elena érzelmes szakítása után van még esély vajon arra, hogy ezek ketten újra együtt legyenek? Dries szerint az elmúlt epizódok legjobb jelenete volt, mikor Damon elküldte Elenát, hogy nem akarja se látni, se hallani a lányt. Az írok egy egész epizódot szántak arra, hogy Damon és Elena ne találkozzanak. Közös jelenetük csak annyi volt, mikor a férfi megmentette őt. A következő részben viszont össze lesznek zárva, ami ellen nem tudnak mit tenni. Hogyan reagálnak majd arra, hogy nem lesznek képesek elmenekülni egymás elől? Egyfajta tragikomédikus purgatóriumot fognak átélni.
  • Utazók célja egyszerű, csupán otthont akarnak. Nem akarnak rosszak lenni, de amiket csinálnak, azzá teszi őket. A Túlvilág elpusztulása, ha bekövetkezik, az azt jelenti, hogy ha meghal valaki, az végleg halott marad.
  • Tyler lesz a főszereplője saját ‘test megszállós’ történetének, hiszen most is egy Utazó kontrollálása alatt van, aki átvette a teste felett az uralmat. Az írók pedig kíváncsiak, hiszen úgy írták meg a sztoriját, hogy Tylernek most nincs kapcsolatban egyetlen lánnyal sem.

CSAK FELTÉTELEZÉS, de sokak szerint Damon lesz az évad egyik áldozata. A képek alapján ki is rajzolódott, hogy Damon már csak szellemként van jelen a részben. Nem tudom, hogy valóban így van-e, de a könyvet alapul véve, igaz lehet, ráadásul nem kell attól tartani, hogy úgy marad, mert megígérték (elvileg), hogy Damont a következő évadban visszahozzák. A képeket közzé is teszem, mert az elmélet valós lehet. Elena meglátja a halott Damont, a fiú nem tudja megérinteni a lányt, Bonnie mögött áll Damon, azaz a horgony mögött és a beígért utolsó pillanati csavar lehet a Damon-Elena-Caroline kép, amikor kiderül, hogy Damont valamilyen úton-módon látni vélik, de jelzem, ez nem biztos.












Forrás: http://vampire-d.net/


A The Originals első évada hamarosan a végéhez ér. A sorozatnak nem jósoltak nagy jövőt, mégis egy szinten van az anyasorozattal, ami jó jel volt a csatornának, így be is rendelték a 2. évadot, amihez már a szereplőket is toborozzák. Az első évad fináléja május 13-án lesz. Amit eddig tudni lehet róla:
Tartalom: Mivel a baba megszületése egyre közelebb van, Klaus és Elijah Hayley keresésére vállalkoznak, eközben a lány eltökélt szándéka, hogy biztonságba helyezi még meg nem született gyermekét a boszorkányoktól. Francesca találkozik Oliverrel és Jacksonnal, hogy jelentősen meghatározza a vérfarkasok jövőbeli szerepét New Orleansban. Marcel és vámpírjainak meglepő támadásának utóhatásaként Davina és Cami összefognak, hogy leterítsék Klaust. Végül pedig, egy kétségbeesett lépés végett, hogy megvédje azokat, akik közel állnak hozzá, Klaus egy szívszorító döntést hoz meg.
  •  Narducci elkotyogta, hogy a fináléban ‘sokkoló szövetségek’ fognak születni, s  ‘halálos árulásokra’ is számítanunk kell, melyek drámai módon borítják fel a városban az egyensúlyt. Néhány karakter meghal, páran örökre megváltoznak, s az évad végén egy nagy csavar döbbent majd meg mindenkit – egy új szövetség, melyet az írók egy ideje építgetnek, s mely talán segít megfogalmazni, hogy a 2. évad miről fog szólni.
  • A Hayley pocakjában növekvő babát az egész Mikaelson klán védelmezni fogja, hiszen a boszorkányok el akarják pusztítani, s az évad egy izgalmas fordulattal fog véget érni.
Forrás: http://vampire-d.net/


A Revenge is a 3. évad végénél tart. A sorozat követi az OUAT-ot időben, de a nézettsége annyira nem, viszont félnivalója nemigen van, mert egy biztos pont a csatornánál. A fináléja május 11. Amit eddig tudni lehet róla:
  • Pascal Victoria oldalán áll.
  • Charlotte többet tud meg Emilyről és Nolanról, túl sokat is.
  • Az Aiden vagy Daniel fanok már most kezdjenek el aggódni, mert az írók szerint az egyik vagy mind a ketten meghalnak az évad végén. (Tippre Aiden, tovább lehetne haladni Emily szerelmi szálával, ráadásul Daniel főszereplő is!)
  • Victoriának új terve lesz Emily ellen.
  • Emily érzései Aiden iránt felerősödnek. (Micsoda csoda lenne, ha Aiden meghalna, gondolom valamelyik Grayson ölné meg, így Emily további bosszúhadjáratot indíthatna.)

SAJÁT FORDÍTÁS!


A Star-Crossed csak az első évad végénél tart, de máris kaszálni akarják, amire elég sok esély látok, de egyenlőre nézzük meg a végét. A finálé május 12-én lesz. Amit tudni lehet róla:

  • Teri anyja aktiválja a Suveket.
  • Graysont és Emeryt valaki megmenti az utolsó részben.
  • Egyre több dolog derül ki Emeryről, ami befolyásolja a sorozat kimenetelét is.
  • Zoe és Drake is visszatér az utolsó részekre.
  • Roman megsérül és Emery segít neki.
  • Végleg kiderül, hogy Taylor gyermeket vár.
SAJÁT FORDÍTÁS!

A többi sorozatról még nincs információ, amint lesz, azokat is össze szedem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...