Sorozatok: Első három hónap

Az idei kínálat a sorozatok terén elég széleskörű volt. Sok nézős sorozat került be nálam a kedvencek közé, de voltak olyanok is, amik nem maradtak meg, csak egy-két részig. Nálam mindig is a Thw CW volt a kedvenc csatorna, ők azok, akik meg tudnak nevettetni, illetve drámai hatást is adnak, persze vannak még csatornák, mint az ABC Family vagy éppen a CBS, de a The CW a legjobb.
2014. első pár hónapjában minimum 70 sorozat indult el, így szerintem sokatok van most úgy, hogy nem is néz elég sorozatot, ám ez nem csak amerikai szám, hanem kanadai, ausztrál és még sorolhatnám.




Nálam a nézősek közé került a Star-Crossed, ami nem lett egy nagy durranás, annak ellenére, hogy a sorozat készítői reménykedtek benne, ráadásul hatalmas promóciót kapott, ellenben a The 100 annak a felét sem, mégis sokkal jobban hozza a számokat, jó, hozzá kell tenni azt is, hogy míg a Star-Crossednek nincs felvezetése olyan nagy, addig a The 100 megkapta az Arrowot felvezetőnek, így ne is csoda, hogy ilyen jó nézettséget produkál. Igaz, hogy az Arrow például nem tudta megmenteni a The Tomorrow Peoplet sem, de azért mégiscsak jelent valamit, hogy az egyik legnézettebb sorozat a csatornánál.
A Star-Crossed esélyei nagyjából a nullával egyenlőek a második évadra, ugyanis millió alatt hozza a számokat, egy-két hét kivételével, de ha el is éri azt, épphogy, így nem látok sok esélyt. A The 100-nak viszont vannak esélyei, hiszen 1, 7-8 milliót produkál és a 18-34-es korosztályban is jók az adatok, így az első évad után (ami csak 12 részes lesz tudomásom szerint) májusban megkaphatja a második évados berendelést is. Maga a sorozat nagyon jó, csak ajánlani tudom, de a színészektől ne várjatok sokat, mert nagyon gyengék, de a jó sztori mellett ez a gond eltörpül. Nekem nagyon bejött a széria.

Volt még sorozat, amibe belekezdtem, ez a Chicago PD volt, amit csak azért néztem meg, mert hosszú idő után Sophia Bush végre főszerepet kapott, de a sztori gyengesége miatt nem néztem belőle meg több részt. Amúgy nem is feltétlenül azzal volt a baj, hanem, hogy vagy 100 nyomozós széria van Amerikában, így ez már nem tudott újat mutatni.

Legutóbb a Crisist töltöttem le, aminek a története már másabb, de még mindig nem az igazi. Az első részbe csak belenéztem, de egy sorozatnak elmegy, bár sokat nem kell tőle várni. Végül is egy túszejtős szériával van dolgunk, amiből nincs sok, de nem is kéne belőle, mert egy idő után unalmassá válik, hogy ugyanarról szól. Egy évadig biztos elmegy és az ember nem unja szét magát, de a későbbiekben már biztos, hogy így lesz.

Nos, idén biztos, hogy lesznek még újabb szériák, főleg ősszel, de addig még több is vissza fog térni nyáron, mint a Pretty Little Liars, a The Fosters, a Switched at Birth, az Under The Dome, a Teen Wolf, a True Blood (aminek sajnos ez lesz az utolsó évada), illetve a nagy meglepetésre új évadot kapott Mistresses US is, amit már alig várok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...