Hart of dixie vs. Beauty and The Beast vs. The Tomorrow People (vs. Carrie Diaries)

A cím furcsa lehet, de aki követi ezeket a sorozatokat tudhatja, hogy mire célzok vele. A Hart of Dixie, a Beauty and The Beast, a Tomorrow People és a Carrie Diaries jövője nagy kétséges, ugyanis egyik nézettsége rosszabb, mint a másiké. Egyik héten az egyik jut 1 millió fölé a másik héten a másik, így ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni, hogy melyik marad meg a jövő szezonra is.



Hogy melyik sorozatnak van a legnagyobb esélye? Esetleg több széria is biztonságban van? Lehetséges, hogy egyik sem kap következő évados berendelést? Nem tudni, csak azt, hogy hamarosan döntésre jut a csatorna, hiszen itt lesz a Comic Con, ami a sorozatok világában a legfontosabb esemény, hiszen megtudjuk, mik lesznek a következő szezon újoncai, melyek kapnak biztos helyet a képernyők és melyeknek van hivatalosan is vége a lezárások hiánya ellenében is.

A Beauty and The Beast sorozat a nevéből is adódóan egy szörnyről (szerintem kicsit sem az, na mindegy) és egy szépségről szól. A széria 2012-ben indult és a második évad végénél tart, befejezése júniusban várható. A sorozat már volt több időpontban is, de mégsem érte el a kívánt nézettséget, így egyenlőre hanyagolja a csatorna. Viszont(!), azért lehet nagy esélye, mert a netes rajongók minden online szavazáson lekörözik a nagyobb sorozatok színészeit/karaktereit és a párjait is. Olyan szériák kaptak már ki tőlük, mint a The Vampire Diaries, az Once Upon a Time vagy éppen a Glee. Valóban silány nézettsége van, de fontos az időpont is, amit sosem kapott meg előkelő helyen. Nem tudni, hogy mennyi esélye van, de én olyan 60%-ra saccolom és csakis a rajongók hada miatt, akik már millió petíciót írtak alá.

A The Tomorrow People, az újonc. A sorozat tavaly indult el. Már akkor sem bővelkedett számokban, még az Arrowos felvezetés ellenére sem, majd áttették hétfőre, amikor ugyanazon számokat hozta nagyjából, így ez miatt adnék neki esélyt, mivel az alapból is halott napon megtartotta a számait, persze néha volt kivétel. A színészekkel és a történettel sincs gond, sőt, azt mondanám, hogy a négy sorozat közül ennek van a legjobb tartalma, hiszen van benne akció, érzelem és nem volt még unalmas rész sem. Sajnos a legnagyobb baj, hogy a netes rajongók nincsenek jelen, így nem tudom mennyi esélye van, de olyan 40%-ra saccolnám meg.

A The Carrie Diaries, a hős. Azért nevezem annak, mert már idén is úgy kapott berendelést, hogy nem volt sok esély rá. Azért is van zárójelben, mert nem ősszel ment, hanem télen és nem is tavaszig, hanem a 12 részes évadai miatt, csak három hónapig adták. Sosem voltak erős számai, viszont a netes letöltésekben rendszeresen a legjobbak között volt, így nézővel rendelkezett, csak nem a tévében, ami nagy baj, ha meg akar maradni. Lehet, hogy csak egy jobb időpont kellene neki? Nem tudom, hol lenne még hely, hogy nézője is lenne. A színészekkel itt sincs gond, az alaptörténettel sem lenne, ha lenne neki, de őszintén szólva, csak a kellemes hangulat és a régi világ miatt nézem, nomeg a színészek miatt, akik közül Chloe távozik, így csak csökkenti a 3. évad esélyeit, aminek én olyan 30%-ot adok.

Maradt a Hart Of Dixie, aki állandó. A sorozat a 3. évad végénél jár és bár sosem volt sok nézője, mégis volt rajongótábora és a számok sem csökkentek nagyon az évek során. Minden évben megtartják, mert az újoncoknál jobb és van múltja, de, ha így folytatja, nem sok esélye marad. A Rachel Bilson alakította főszereplővel semmi baj, a többi színész is nagyon kellemes hangulatot áraszt. Aki olvassa a blogomat, tudja, hogy a Szívek szállodájához hasonlítom a szériát, mert a kis város és az aranyos történet, nagyon kedvező egy sorozat számára. Hogy mennyi esélye? Olyan 80%, de főleg annak köszönheti, hogy a csatorna számára múlttal rendelkezik és három évad alatt végig ugyanazt hozza, tehát egy biztos pont.

Ezek alapján:
Hart Of Dixie 80% esély,
Beauty and The Beast 60% esély,
The Tomorrow People 40% esély,
és Carrie Diaries 30% esély.

Közölném, hogy ez egy saját vélemény, így semmi sem biztos én csak pár tényt vettem alapul, valószínű, hogy a csatorna többet gondolkozik ezen és egyáltalán nem biztos, hogy valamelyik is bekerül a következő szezonba, de én a négy sorozat közül kettőt gondolok kaszára. Nem biztos, hogy ez a kettő, de szerintem kettő lesz, ami búcsúzik. Természetesen nálam a Hart of dixie és a BATB jutna be a kalapba, de a szívem szerint még a The Tomorrow People is bele menne, mert nagyon szeretem, lehet, hogy a BATB-t ki is venném helyette. Maradjunk abban, hogy június elején minden kiderült!

Kihagytam egy sorozatot, ami azért van, mert ez egy másik kategória, hiszen ő nem a többiekkel indult el ősszel, hanem februárban vetítették először. A sorozat szintén veszélyes helyzetben van, viszont a története miatt gondolom azt, hogy még gondolkoznak azon, hogy mi lesz vele, ha marad is, akkor csak ebben a február kezdeti sávban. Nagyjából 50% esélye van, amit azért saccolok, mert a karakterek, a színészek, a történet egyedi és nagyszerű, viszont a másik fele a dolognak, hogy nagyon gyengén kezdett és azóta is megragadt azon a szinten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...