Twisted - Vége az első évadnak

A Twisted című sorozat volt az első olyan az életemben, amit egy idő után befejeztem, majd megint nekikezdtem és nagyon megszerettem. Az első pár rész még elment majd jött egy hullámvölgy, ahonnan nagyon nehezen tudtak kikecmeregni. A télen abbamaradt, így én is befejeztem a nézését, nem is igazán érdekelt, aztán jött az újabb epizódáradat.




Igazából nem lett a kedvenc sorozatom, ami az jelzi ezt, hogy a szereplők nevét sem túlzottan jegyeztem meg. Igazából a történet az, ami megfogott már az elején. A másik, ami tetszik, hogy meg tudnak lepni a készítők és néha tényleg nem tudni, hogy akkor ki is a hibás vagy a gyilkos.
Danny egy gimis srác, aki megölte a nagynénjét, így intézetbe került, majd sok-sok évvel később kiengedik és újra be kell illeszkednie. Két régi barátja Lacey és Jo már eltávolodtak egymástól az évek során, ám mikor Danny megjelenik, Jo segít neki újra emberek között lenni, aminek Lacey nem igazán örül. A részek során kiderül, hogy nem Danny ölte meg a nőt, hanem az apja, majd az is napvilágot lát, hogy Danny megölte az apját az egyik rész végén. Nos, ez nem minden, ezután jöttek a jó részek, legalábbis nekem.

Megjött Whitney és az apja, aki jóban van Danny anyjával. A színészt kedvelem, mert már a Bűbájos boszikban is nagyot alakított, de nem gondoltam volna, hogy milyen ember is a sorozatban. Bemutatták egy segítőkész, szerető apának, aki el akarja nyerni a szeretett nő szívét, igen, ámde az utolsó részben történtek olyan események, amik még engem is nagyon megleptek. Sok volt az epizód egyben, de mégsem annyira, hogy ne lehessen mindent érteni.

Ne ugorjunk ekkorát. Danny és Lacey a részek során többször összegabalyodtak, ahogy Joval is, ám mégsem úgy, ahogy Laceyvel. A két fiatal pár epizód erejéig még össze is jöttek, de jött a felvetés, hogy Jo és Danny nem közömbösek egymás iránt, így Danny bevallotta mit érez valójában, bár Jo még nem tudja, hogy mit is akar. Azt hiszen lényegében el is értünk az utolsó részhez. Az első évad nem sok mindenről szólt, de mégis nagyon izgalmas és érdekes volt ez a 19 rész.

Danny börtönbeli barátja a városba érkezik, összejön Joval, kiderül, hogy a srác nem is teljesen komplett, így megtámadja Jot. Nos, Danny és Lacey a segítségére sietnek, kiderül közben az is, mikor Jo szülei megérkeznek, hogy az édesanyjának ugye van még egy gyermeke, aki nem más, mint a fiú, aki Dannyvel volt a javítóban. Igen, ez kicsit szappanoperás, amin az sem segít, hogy kiderül, Danny anyjának udvarlója és a lány, Whitney még csak véletlenül sem segítőkész emberek. Mindig is utáltam a sorozatbeli gonosz nézéseket, de ez már megint sok volt. Nem gondoltam volna, hogy ezek rossz emberek és csak a pénzt akarják, azt meg végképp nem, hogy ki ölte meg Danny apját. Valahogy biztos vagyok benne, hogy max. elájult, mikor leesett a szikláról, ezért is tudták megállapítani, hogy nem is ilyesfajta dologba halt meg. Van egy olyan sejtésem, hogy ez a pasi volt, aki megölte az apját, nem mintha kár lett volna érte, de szegény srácnak már annyi baja van és még azt is hiszi, hogy ő ölte meg, mikor biztos, hogy nem így van.

Jo és Danny tehát a közeljövőben össze fognak jönni, feltéve, ha berendelik a második évadot. Sajnos erre még várni kell, legalább május végéig, így még nem tudni, hogy ez lesz-e a sorozat lezárása, de merem remélni, hogy nem. Amúgy az esélyeket nézve nagyon kétesélyes. A nézettsége nem a legjobb, ráadásul a Pretty Little Liars vezeti fel s így is csak valamivel egy millió felett nézik, de tegyük hozzá, hogy ez az ABC Family, ami azért nem NBC meg CBS, ahol több tízmillióan néznek egy sorozatot. Majd kiderül, de az biztos, hogy csak ajánlani tudom, annak, aki szereti a rejtélyeket.

Az évad értékelése: 10/6. Sajnos csak az utolsó két rész volt annyira jó, hogy felhozza a minőséget, de most érzem először, hogy mi van még a sorozatban, így merem remélni a második évadot.

UI.: Avan Jogiának nem ártana egy rendes fodrász. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...