Szünet

Az oldal másfél éve nyílt meg, azóta nem volt sosem nagyobb szünet, még februárban is kritikáztam, pedig nem volt számítógépem sem. Most más okokra hivatkozva, de sajnos egy darabig nem tudok nektek kritikát írni. Az oka pedig magánjellegű. Sajnos beteg lett és azt hiszem egy darabig nem is leszek olyan állapotban, hogy a munka mellett képes legyek nektek megfelelő minőségi kritikát írni. Bezárás nem fenyeget, nem kell félni, csak egy kis időre visszavonulok, míg megoldódik a helyzet. Ez nem azt jelenti, hogy néha-néha egy-egy kritikával nem leplek meg benneteket, esetleg egy-egy fontosabb hírt nem közlök, mert valószínű, hogy pár naponta, vagy hetente jövök, viszont ne várjátok, hogy minden nap, akár több bejegyzés is lesz az oldalon, mert egy darabig ez nem fordul elő.
Mindenképpen naponta járok majd fel az oldalra, egy-egy esetleges megjegyzésre válaszolni, vagy csak megnézni, hogy mi újság van erre-fele és ha vagyok olyan állapotban, akkor még posztolok is, így mindenképpen javaslom, hogy pár naponta ti is nézzetek fel!

Egyenlőre ennyi, tehát nem kell félni, itt leszek, ráadásul a facebookos oldalon most is aktív vagyok, tehát, ha egy kis infóra, vicces képre, vagy megjelenésre, esetleg sorozatbeli dologra vagytok kíváncsiak, akkor lájkoljátok a Revorina facebookos oldalát! Ha valaki üzenetet szeretne nekem írni, akkor orr megteheti, esetleg chatben, de az e-mail-omat is naponta nézem, ott is elérhettek!


2 megjegyzés:

  1. Sajnálom, hogy már kevésbé leszel aktív, de ha neked így jobb, természetesen inkább hozd rendbe a magánéleted. Gyógyulj meg, és jöjjön rendbe minden problémád! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi....remélhetőleg a héten egy része elrendeződik! :)

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...