A kedvenc hálaadási epizódjaim

Sokan tudjátok, hogy Amerikában ma van hálaadás (november utolsó csütörtökére esik). A legtöbb sorozat is megemlékezett már erről az ünnepről. Ebben a cikkben összegyűjtöttem nektek a kedvenceimet, amit sosem felejtettem el.

The Big Bang Theory - 7x09
A The Big Bang Theory már 8. éve fut, így nem csoda, hogy volt már nem is egy hálaadási része. Számomra a legemlékezetesebb az a 7. évadban volt. Itt is Sheldon emelkedik ki a tömegből, de Penny házassága is elég ütős volt, mégha kicsit túlzásnak is tartottam.

Gossip Girl - 6x08
A Gossip Girl készítőinek kedvenc ünnepe a hálaadás volt szerintem. Nem is emlékszem olyan évadra, ahol ne lett volna megemlítve. Az elején még A Van der Woodsen és a Humphrey család ünnepelt együtt. Ezek is jó kis részek voltak, de nekem a 6. évados volt a kedvencem. Az utolsó ünnepi adás, ráadásul igencsak érdekesre sikeredett.

Gilmore Girls - 3x09
A Gilmore lányok legjobb alakítása a 3.évados hálaadás volt. Nem tudom elfelejteni ezt a részt. A rohangálás, a négy fajta vacsora, Jess, a nagyszülők és még lehetne sorolni. Nekem ez a kedvenc hálaadási epizódom az összes közül.

7th Heaven - 1x10

A Hetedik mennyország készítői szintén nem feledkeztek meg egyik évadban sem erről az ünnepről. Majdnem minden évben befogadtak erre a napra valakit, ha éppen már nem volt így is elég lakó. Mégis úgy gondolom, hogy az első ünnepi adás volt a legjobb, amit készíthettek. Ekkor még Julie is jelen volt, ráadásul a család összes tagja otthon lakott még.

The Vampire Diaries - 6x08
Igen érdekes volt a The Vampire Diaries-ben hálaadási részt látni. Az biztos, hogy nem ezen volt a hangsúly, de azért jó volt látni, hogy azért ők is ünneplik ezeket a dolgokat. 

One Tree Hill - 8x09

A Tuti gimiben is több ilyesfajta rész volt emlékeim szerint. Bár a nyolcadik évadban már hiányzott a Leyton páros, voltak kiegészítő szereplők, akik miatt nekem az ebben az évadban leadott ünnepi rész volt a kedvencem a sorozatban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...