A Dal 2016 - Hamarosan indul a verseny

Idén is útnak indul A Dal, Magyarország hivatalos Eurovíziós válogatója. A jövő hétvégén megrendezésre kerül az első elődöntő, ahol tíz előadó mutatja meg tudását és dalát a nagyközönségnek és a négytagú zsűrinek, akiket idén leváltottak. Zséda, Pierrot, Frenreisz Károly és Both Miklós fog dönteni részben a versenyzők sorsáról. A másik rész természetesen a nézőké, akik idén is szavazataikkal támogathatják kedvenceiket. 


Összesen 30 dal mérheti össze tudását négy hétvégén keresztül, majd február 27-én dől el végleg, hogy ki képviseli Magyarországot Stockholmban 2016 májusában. Idén több újítást is bevezet a műsor, ugyanis esély lesz elnyerni ’A Dal 2016 Felfedezettje’ és ’A Dal 2016 Legjobb Dalszövege’ díjat, amelyet a nézők online szavazatai alapján adnak majd át. 

Jó hír a szavazóknak, hogy idén ingyenesen is lehet már szavazni "A Dal" applikáción keresztül és A Dal hivatalos oldalán is leadhatjuk voksainkat, mindezek mellett természetesen továbbra is lehet szavazni SMS-ben is. 

Az első adás január 23-án lesz látható az DUNA-n, minden szombaton 19:40-kor kezdődik a csatornán.


Az idei indulók és dalaik:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...