Mi várható 2016-ban?

Ha már letudtuk a tavalyi évet és a 2015-ös év legjobbjait, akkor ideje megtudni, hogy ebben az évben mi várhat ránk sorozatok, filmek és albumok terén. Idén is érkeznek filmek folytatásai, mint a Beavatott harmadik része, de érkezik a Rossz szomszédság 2. és mesékből is kapunk, hiszen végre megjelenik a legújabb Jégkorszak mozi is, illetve vászonra kerül a Tarzan filmesített változata is.
Ha a zenéket nézzük, akkor több sztár is visszavonulót fúj, de sokan most jelentetnek meg új albumot sok idő után először. Ilyen például Britney Spears, Sia, Lady Gaga vagy épp Drake és Katy Perry. 
Érkezik néhány új és érdekes sorozat, mint a Shadowhunters vagy épp a Lucifer


Ha a zenei kínálatot vesszük figyelembe, akkor idén is sokszínű évünk lesz. Január végén Sia legújabb albuma, a This Is Acting jelenik meg, amit Elton John követ február 5-én a Wonderful Crazy Night lemezével. Február 19-én a Simple Plan és a Taking One For the Team érkezik. Márciusban ZZ Ward és a This Means War lesz hallható, mint újdonság, illetve Bon Jovi sem hagyja ki az idei évet és megörvendeztet minket a This House Is Not for Sale
Egyenlőre nincsen több dátum, de biztosan érkezik még Ariana Grande és a Moonlight, Britney Spears is, de egyenlőre még nincs albumcím, ahogy Christina Aguilera-nak, Gwen Stefani-nak, Katy Perry-nek, Kylie Minougne-nak, Lady Gaga-nak és a OneRepublic-nak sem.
Taylor Swift visszavonulót fúj (de azért január 1-jén éjfél után feltöltötte legújabb kisfilmjét a hivatalosa VEVO csatornájára), Ed Sheeran és a One Direction társaságában. Selena Gomez világ körüli turnéra viszi a Revival lemezét, ahogy Demi Lovato is folytatja az állomásokat a későbbiekben. 

Ennyit az albumokról, most térjünk át a filmekre. Január 29-én érkezik a Szürke Ötven Árnyalatának paródiafilmje, illetve a Kung Fu Panda 3. része is. Febuár 12-én a Zoolander (Owen Wilson) folytatása is a mozikba kerül, ami a Deadpool (Ryan Reynolds) premierjével esik egy napra. Március 4-én a ZooTopia című Disney mese érkezik. Még ebben a hónapban, pontosan 18-án jön a várva várt Hűséges című film, Shailene Woodley-val és Theo James-sel. 25-én Batman és Superman csap össze egymással. 
Áprilisban jön az Everybody Wants Some (Tyler Hoechlin, Ryan Guzman), az új Dzsungel könyve film, illetve a Vadász című film Chris Hemsworth-tal, de ebben már nem kapott szerepet Kristen Stewart. A Nine Lives is ekkor érkezik, amiben Jennifer Garner és Robbie Amell kapta a főszerepet. 
Május 6-án jön a legújabb Amerika kapitánya rész, amit 20-án az új Rossz szomszédság mozi követ Zac Efron, Chloe Moretz és Selena Gomez társaságában. 
Júniusban a Tini Nindzsa Teknőcök legújabb filmjét láthatjuk, amit Mark Ruffalo, Now You See Me 2. követ. A legmelegebb hónapokra tartogatták nekünk a Tarzan című film új változatát a True Blood sztárjával, Alexander Skasgard-dal, illetve a Ghostbusters, Melissa McCarthy-val. Júliusban két nagy mese is érkezik, az egyik a The Secret Life Of Pets, a másik pedig Jégkorszak 5. része. A következő hónap sem lesz filmek nélküli, hiszen 12-én a Ben Hur, majd 26-án Jessica Alba Mechanic-ja érkezik. 
Az év utolsó hónapjai sem premiermentesek, jön még a Bridget Jones legújabb része, az Underworld 5., a The Strangers 2. és a Jumanji is, illetve az én egyik személyes kedvencem, a Harry Potter kiegészítő része, a Legendás állatok és megfigyelésük, amiben Eddie Redmayne Oscar-díjas színész formálja meg a főszereplőt, de Ezra Miller és Colin Farrell sem maradhat ki a moziból. A premierre november 18-án kerül sor, ha nem jön közbe még egy probléma a háttérben.

Most egy kicsit a sorozatokról. Mint említettem érkezik a Shadowhunters január 12-én, amikor a Pretty Little Liars időugrását is láthatjuk végre. Az ABC Family ezen a napon válik Freeform-ra, innentől már csak így emlegethetjük. Az évet viszont 5-én a Teen Wolf-fal kezdi meg az MTV csatorna, aztán januárban jön még a legtöbb CW-s sorozat, mint az Arrow, a Flash, a Vampire Diaries, az Originals és a The 100, újdonságként pedig a Legend's Of Tomorrow kerül a képernyőre, nem is akár ilyen időpontban, ugyanis hosszú évek után esélyt kap másik sorozat is bizonyítani csütörtöki nap, hiszen kedvenc vámpíros sorozataink péntekre kerültek, így az újonc és a The 100 került csütörtökre, az Arrow és a Flash egyenlőre a helyén marad. A Beauty and The Beast kaszát kapott, így a nyáron leadják az utolsó évadot.
Februárban a Grey's Anatomy és a How To Get Away With Murder, míg márciusban az Once Upon a Time folytatódik. A pontos dátumokat és a bővebb listát a premierek menüpontra kattintva láthatjátok.

Talán ennyit az idei évről, egyenlőre. Ha valami friss van, hozni fogom, de sorozatok, filmek és albumok terén még csak ezek az információk kerültek ki. Kellemes sorozatozós, mozis és zenés évet kívánok mindenkinek! 

2 megjegyzés:

  1. Lucifer! Már alig várom! Bár, pár pletyka szerint nem akarták folytatni, ugyanis az anyukák fellázadtak, mondván, az ördög nem így néz ki, nem kegyelmez az embereknek, nem válik jóvá stb stb. Kíváncsi vagyok mi lesz a végén. :D

    Üdv,
    Bernadette

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden sorozat körül megy minden probléma. Szerintem, ha a nézettsége jó, de csak lázadnak, akkor nem lesz itt probléma a folytatással sem, de ez a jövő zenéje. Az első rész tuti tarol, aztán, hogy milyen lesz a minősége, az már más kérdés! :D

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...