Revorina Awards 2015 - A nyertesek

Még december végén tettem közzé, hogy idén is lesz Revorina Awards, ahol január 8-ig lehetett szavazni. Pontosan tudtam, hogy szükségem lesz utána időre, míg összegzem és persze az átalakítások miatt sem lett volna időm a nyerteseket kihirdetni. Ám most itt vannak a nyertesek. Tavaly óta nem sokat változott a sor, egy-két helyen van eltérés. A listát lejjebb találjátok, viszont szeretnék kommenteket olvasni, hogy jövőre milyen kategória ne legyen már, illetve, melyek hiányoznak nektek. Bátran írjatok, szívesen fogadom a javaslatokat. Kíváncsi leszek a 2016-os eredményre, hiszen sok sorozat el fog tűnni és annál is több újoncunk lesz. Köszönöm a szavazatokat és várlak titeket az év végén a következő Revorina Awards-ra! 


Selena Gomez nem olyan magasan, mint, ahogy szokott, de 34,8%-al megnyerte a kedvenc női előadó kategóriát. Sokáig versenyben volt Demi Lovato is, de végül lemaradt vetélytársnője mögött. 


Avicii végül 29,5%-al nyerte meg a kedvenc férfi kategóriát, de sokáig versenyben volt Justin Bieber és volt, amikor Adam Lambert is vezetett. Végül a svéd DJ jött ki győzetsként.


Adele az utolsó pillanatban vette át a vezetést és végül 37%-al nyerte meg a Hello a legjobb dal kategóriát. Nem titok, hogy szinte végig a One Direction és a Drag Me Down volt a legnagyobb esélyes, végül lemaradtak az első helyről.


Ellie Goulding és a Love Me Like You Do végül az utolsó három napban hozta be a lemaradását és letaszította Taylor Swiftet és a Bad Blood-ot a legjobb videóklip kategóriában. Ms. Goulding végül 39,1%-al nyerte meg a versenyt.


A Tökéletes hang 2. részé egy percig sem volt veszélyben, ugyanis 25%-al nyert "csak" ugyan, viszont végig vezetett. A második helyen hármas holt verseny alakult ki, de jócskán lemaradtak a filmek a legújabb Tökéletes hang film mögött. Reméljük a 3. rész is ilyen sikeres lesz.


Nem titok, hogy sosem volt a szívem csücske Jennifer Lawrence, de ti nagyon szeretitek, nem is kicsit, hiszen nem volt veszélyben az első helye és végül 50%-os szavazati arányt gyűjtött be. Nem semmi Ms. Lawrence!


Ahogy Jennifer, úgy Dylan O'Brian első helye is biztos volt. A Tűzpróba sztárja végül 51,1%-os szavazati arányt gyűjtött be és igazán büszke lehet magára. 


Sajnos idén szűkösködtünk az újoncok terén, végül a Scream Queens 52,6%-os aránnyal megnyerte a többiek előtt a versenyt. Nem volt vetélytársa, végig tisztán vezetett. Remélem idén már nagyobb verseny lesz a jelöltek között!


Most komolyan, meglepődött bárki is? Szerintem nem. Tudtuk, hogy a The Vampire Diaries még mindig hatalmas rajongótáborral rendelkezik a gyengeségei ellenére is. Bár a Supernatural néha veszélyes volt, végig vezetett és 44,4%-al meg is nyerte a legjobb sorozat kategóriát.


A legfájóbb kaszával sajnos kicsit sem értettem egyet, de legalább tudom, hogy ti mit szerettek. A Glee csapata hatalmas fölénnyel, 57,1%-al nyerte meg ezen kategóriát. Sajnálom, hogy véget ért, de vigasztaljon titeket, hogy bármikor újranézhetitek a részeket. 


Ha már legjobb sorozat, akkor természetes, hogy a színészek is onnan kerültek ki. Nina Dobrev jövőre már nem indulhat a kategóriában, úgyhogy végre felfrissülünk. Viszont egy utolsó győzelem kellett neki. Én személy szerint nagyon kedvelem és ezek szerint ti is, hiszen 60%-os szavazati aránnyal búcsúzott a kategóriától


Ha már Nina, akkor természetesen idén is Ian Somerhalder nyerte meg a legjobb sorozatos színész kategóriát. Ő még velünk lesz jövőre is, bár komolyabb veszélyben nem volt, Jensen Ackles jól megszorongatta néha. Végül 54,3%-al nyerte meg a kategóriát.


Az év sztárja versenyét Selena Gomez nyerte meg végül. Adele vezetett, majd Taylor Swift, végül Selena került ki győztesként és 33,3%-al megnyerte az év sztárja kategóriát, ami szerintem nem véletlen. Sokat dolgozott tavaly és a hírek szerint idén sem tétlenkedik.

Gratulálok mindenkinek, jövőre találkozunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...