Klippremier: Taylor Swift - Out Of The Woods

Bár Taylor Swift hangoztatta, hogy pihenőre megy, azért előtte meglepett minket az új évben az októberben forgatott videóklipjével. Az Out Of The Woods még az 1989 című albumot kapott helyet 2014-ben és már most hatalmas sikere van a kisfilmnek, bár nem is csoda a Shake it Off, a Blank Space, a Bad Blood és a Wildest Dreams után. A hivatalos premierre 31-én került sor a Good Morning America című műsor keretein belül.
A videó önmagában lett érdekes és semmit mondó, legalábbis számomra. Nem igazán tartom nagy történetmesélésnek, valahogy engem nem fogott meg ez a rohangálunk az erdőben és farkasokkal találkozunk dolog, de ez csak saját vélemény. Összességében viszont a látvány és Taylor sokat hozzáadott a kliphez és nem is csoda, hogy a többségnek igencsak bejön az év talán első kisfilmje. 

Értékelés: 10/8. Ha hinni lehet a híreknek, akkor az énekesnő egyenlőre pihenőre vonul, bár szerintem nem sokáig marad a háttérben őt ismerve. Tetszik az új évi meglepetés és szerintem a rajongók sem panaszkodhatnak rá az újdonság minősége miatt. Mint mondtam, a története nem a legjobb, viszont a képi világ és a vágás csillagos ötöst érdemel. Az biztos, hogy 2015 az ő éve volt, kíváncsi leszek mit tesz idén hozzá a zenei palettához?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...