Dalkritika: Miley Cyrus - We Can't Stop

Hölgyeim és Uraim az ex-Disney sztár Miley Cyrus hivatalosan is visszatért majd' három éves pihenés után.
Miley karrierje 2006-ban kezdődött, amikor megkapta Miley Stewart szerepét a Hannah Montana című sorozatban. Ez a széria lett a Disney legnagyobb durranása. Rengeteg rajongót szerzett az ifjú énekes/színésznő, de egyúttal ellenséget is, mégpedig a szülőket. Ugyanis, amikor Miley 2010-ben elkezdett bevadulni, a szülők nem nézték jó szemmel, hogy a gyermekeik egy romlott nőcskét nézzenek. Később jött a még nagyobb felháborodást keltő Can't be tamed, ami végleg kiverte a szülőknél a biztosítékot.

Miley Cyrus utolsó albuma 2010-ben jelent meg és azóta nem is nagyon hallatott magáról a zene világában, egészen mostanáig. (Bár voltak kisebb együttműködései, de nem nagy sikert hozott neki!)
A híres sztár ma jelentette meg legújabb dalát a We Can't Stopot, ami a legújabb lemezén kap majd helyet, amiről egyenlőre semmit sem tudunk, de elégedjünk meg ezzel a számmal, ami szerintem annyira nem lett rossz, bár jobb döntés lett volna egy pörgősebb dallal visszatérni, de ő tudja. Az biztos, hogy a hozzá készülő klip nem lesz túl gyermek barát, legalábbis az énekesnőt ismerve, illetve a borítót nézve sem.


A dal értékelése: 10/6. Nem rossz, de még mindig azon a véleményen vagyok, hogy ez nem egy visszatérős dal.
Vélemények? Nektek tetszik? 

2 megjegyzés:

  1. Szerintem egész jó lett, nekem tetszik. Bejön ez a stílus, nekem jobban tetszik, mint Selena új száma.

    VálaszTörlés
  2. Na, érdekes....amúgy vagy tízszer meghallgattam ezt is, de egyre jobban tetszik! :)

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...