Selena Gomez - 5+1 legjobb klip

5+1: Round and Round

Csak azért került a listára, mert a klipet itthon forgatták. Elismerem, jó a dal és a klip is, de van nála jobb is. A Round and Round 2010-ben jelent meg, méghozzá júniusban, amikor az énekesnő még nálunk járt Budapesten. Olyan helyeken forgatta a klipet, mint a Budai vár és a Duna-part.



5. Love you like a love song

Talán ez volt az a dal, amivel Selena énekesnőként is híres lett. Még 2011. júniusában jelent meg a hozzá tartozó videó is, amit azon a nyáron rongyosra hallgattattak a rádiós műsorvezetők. Ehhez a kliphez tartozik Selena első botránya is, ugyanis elvileg olyan lovak kerültek volna a videóba, amiket befestettek rózsaszínre. ez nem tetszett az állatvédőknek, végül ki is vágták azon részeket a klipből.


4. Naturally

A Naturally volt az énekesnő első kislemezes dal. Bár nem ez az első klipje, mégis ezzel a dallal ismerte meg a világon majdnem minden ember. A dal az első nagylemezén kapott helyet, amely 2009-ben jelent meg Kiss and Tell címmel. A kisfilm 2009. decemberében debütált, nálunk viszont csak 2010-ben lehetett látni a Viván.


3. Tell Me Something I Don't Know

Ez az énekesnő karrierjének elején megjelent dal. az első igazi filmszerepében, az Another Cinderella Storyban is felcsendült, méghozzá a film legelején. A dalhoz klip is készült, ami máig Selena egyik legnézettebb klipje. A videó 2009-ban látott napvilágot.


2. Come and get it

Ez a legújabb klipje a Spring Breakers sztárjának. Azóta jelent már meg dal, de ez a legutóbbi klipje. Nem azért került ide, mert új és szeretem, hanem, mert a klipje annyira igényes, hogy ennél jobb klipje nincs is Selenának. Minden tökéletes benne, nemcsak ő maga, hanem a táj és a kamera állások is jól mutatják a lényeget. A Come and get it 2013-ban jelent meg.


1. A year without rain

Sajnálom, de ezzel a dallal egyik kislemeze sem veszi fel a harcot az én szívemben. Annyira szép a dal és a klip is, hogy még a csodás második helyezett, Come and get itet is megelőzi. Ez volt az énekesnő második dala, amit itthon is halhattunk a rádiókban. (Az első a Naturally volt!) A kislemez 2010. augusztusában jelent meg, ahogy a hozzá tartozó kisfilm is.

2 megjegyzés:

  1. a kedvenc Selena számaim... :D
    teljesen egyet értek veled mindenben, tényleg az 5 legjobb klipje...
    A year without rain az én szívemet is elnyerte :)

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...