Emmelie de Forest - Only Teardrops video + album

Megjelent az Eurovíziós dalfesztivál nyertesének első önálló albuma és videója.
Emmelie egy dániai születésű énekesnő, aki még csak 19 éves, mégis hatalmas sikereket ér el szerte Európában. Több fellépése és interjúja is van a döntő óta. Meg sem állt, míg ki nem adták első önálló albumát, ami az Only Teardrosp címet viseli. A korongon 12 dal található, köztük a címadó Only Teardros is, amivel megnyerte az idei fesztivált, ezzel elnyerte Dánia számára a 2014-es rendezés jogát.
Az albumon lévő dalok hasonló hangzásúak, de mégis különböznek egymástól. Az én személyes kedvenceim a Beat the Speed of Sound, a Change, a Hunter & Prey és persze az Only Teardrops.


Az album első klipje a címadó dalhoz készült. Az énekesnő volt az egyetlen versenyző, akinek a dalához nem készült klip a verseny előtt, bár ez nem befolyásolta az eredményét, hiszen már tudjuk, hogy meg is nyerte a fesztivált.
A klipet az énekesnő még csak a múlt héten hétfőn forgatta le, de már a csütörtöki nap folyamán felkerült az internetre.
A videóban egyetlen dolog van, ami a közönség egy részének nem tetszik, ez pedig a koncertekről és egyéb próbákról bevágott jelenetek. Rontják a klipet és nem is ide valóak.
A kisfilm több helyszínen is játszódik, például erdőben és a tengerparton is.

A videó értékelés: 10/7. Kizárólag a bevágott jelenetek miatt.
Az album értékelése: 10/9. Van egy-két szám, ami annyira nem tetszik, de a többsége nagyon is jóra sikeredett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...