Pretty Little Liars - 4. évad premier

Újra itt van a Pretty Little Liars című sorozat. Idén nyáron a negyedik évad első fele kerül levetítésre. Tegnap meg is érkezett az évad első része, ami rengeteg meglepetéssel szolgált nekünk. Aki nem látta a részt, az ne olvassa tovább, mert SPOILERESEN folytatom! :)



A 4. évad pontosan ott folytatódik, ahol a 3. évad abbamaradt, vagyis a lányok felnyitották az autót.Meg kell, hogy mondjam, hogy ez volt az egyik legviccesebb pillanata a sorozatnak az én szememben. Sok találgatás és szavazás után kiderült, hogy ki van a csomagtartóban, de szerintem az ég világon nincs olyan ember, aki megtippelte a helyes választ, ha igen, akkor szóljatok, mert megkérdezem tőle, hogy normális-e. :D Az -A Team által kihúzott kocsiban ugyanis nem másnak a teteme feküdt, mint egy malac. Igen egy malac volt bent az autóban. Szétröhögtem az agyamat, mire újra nézni tudtam a részt. Most komolyan, melyik nem normális írónak jutott eszébe, hogy egy malacnak kellene ott feküdnie? 

Miután kiderült az is, hogy ki halt meg az éjjel a lányok elmentek a temetésre. Mondanom sem kell, voltak ott meglepetés emberek. -A felvette videóra, hogy a lányok és Mona az autónál lebzselnek és valamit kivesznek az autóból, tehát nem véletlenül mentette meg őket a házból, ami égett.
Arra a megállapításra jutottam, hogy Monában nem kellene bízni. nekem még mindig gyanús a kiscsaj. Hiába, aki annyi ideig csak ártani tudott, az ne csodálkozzon, hogy nem fogadják be, de szerintem van valami hátsó szándéka. 


Wilden meghalt, ez az, amit biztosan kiderül t a részből, illetve az ő jelenléte az -A Teamban. Wilden volt a szívek királynője, illetve ő és Melissa volt az, akik Ariát majdnem kilökték a vonatból. Ariával kapcsolatban voltak régen olyan érzéseim, hogy nem teljesen őszinte és lehetséges, hogy ő -A, de egy idő után bebizonyosodott, hogy neki nem lenne oka, hogy ezeket csinálja az emberekkel. Ariával a rész során még találkozhattunk természetesen, persze gondolhattam volna, hogy ez az Ezra dolog nem lesz igaz az előzetesekből, de egy ideje már érett a dolog, vagyis érne, ha igaz lenne, ugyanis Aria mindezt csak képzelte. Komolyan....lesznek egyszer már végre hosszútávon boldogok? Szeretnék egy igazi Ezria párost látni, akik elmennek a városba és randiznak. Amúgy ez lehetséges lesz szerintem, ugyanis, amint leérettségiznek, újra együtt lehetnek, hacsak valamelyikük nem szeret bele másba, de ha igen, akkor azt a személyt ki is nyírom. :D

Még volt egy meglepetés, méghozzá Toby és az anyja. Az is biztos, hogy Toby már nem csapat tag, mert képtelen hosszútávon hazudni Spencernek, lásd, új előzetes. 

A rész értékelése: 10/9. A max. pont csak annak a résznek jut, amiben van elég izgalom, de lássuk be, ebben nem volt annyi, mint eddig. Várom a következő részt, annak ellenére, hogy az első rész végén nem igazán volt csattanó.

Csak, hogy egy új bejegyzést ne nyissak, itt vannak a 2. rész képei, amikből kiderül, hogy Emilynek baja esik.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...