Pretty Little Liars - A 4. évad előtt

Nos, szerintem mondhatjuk, hogy a Pretty Little Liars mindenidők egyik legjobb sorozata, hozza a kellő nézettséget és a kellő izgalmat is. Mindig van, aki meglep, jó és rossz értelemben is. Az egészben a legjobb és a legrosszabb dolog is -A. Vagyis főleg, az, hogy nem tudjuk kicsoda, hiszen mennyien néznénk azután a sorozatot, hogy már kiderült? Az lesz a legjobb, ha majd úgy, ahogy a Gossip Girlben is kiderült GG személye, itt is csak a végefelé derülne ki, viszont az azért sem jó, mert már berendelték nemcsak a 4., hanem az 5. évadot is, én viszont már lassan képtelen vagyok kivárni, hogy ki is az a bizonyos -A.


Minden akkor kezdődött, amikor Ali meghalt. A lányok szétváltak, majd mikor visszatértek és megtalálták Ali holtestét, megint együtt voltak. Minden szenvedés és keserű pillanatot -A-nek köszönhetik.
Nem is lehet megállapítani, hogy ki szenvedett a legtöbbet, de azt bizton állíthatjuk, hogy egyik lánnyal sem bánt kesztyűs kézzel.
Azt is tudjuk, hogy többek között Mona is a csapat tagja volt, amíg ki nem szállt az előző évad végén. Nos, itt ért véget a történet, egészen máig, amikor is végre láthatjuk a további történetet.

Az elős részben többek között az én kedvenc karakteremet letaróztatják, ugyanis kiderül Ariaval lévő kapcsolata és mivel Aria még diák, ezért valaki, pontosan nem tudni ki, feljelentette.Mrs. DiLaurentis visszaköltözik a városba, illetve Hannalesz az idei szezonkezdetben -A fő célpontja. Jenna visszatért és Toby újra az -A Team csapat tagja lesz. Íme az összefoglaló:

"A Hazugok kétségbeesetten próbálnak rájönni, hogy mi lehet ‘A’ célja a tűzeset után, és mivel nincs más választásuk, így Monához fordulnak segítségért, aki szintén célponttá vált. Aria nehezen bírja elviselni az Ezrával való szakítást, míg Emily az érettségi utáni életét tervezgeti. Eközben ‘A’ új ösvényre tereli Tobyt, megtudjuk, hogy ki van a csomagtartóban és egy megdöbbentő felfedezés fog keresztül menni Rosewoodon."

Íme pár kép is a szezon első részéből:


Nos, mivel újabb áldozaokra számíthatunk a részben, ezért készüljünk fel egy kis előzetessel a 4. évad premierjéhez, amit ma este (nálunk hajnalba/éjjel) láthat a nagyközönség és reméljük ez az évad is olyan ütős lesz, mint az eddigiek Ravenswooddal együtt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...