The Fosters sorozatpremier

Egy újabb sorozatot indított az ABC family. Jennifer Lopez rendezésével megérkezett az első rész a The Fosters nevű sorozathoz.
Bár csalódtam a sorozatban, de nem rossz értelemben. Még nem nagyon tudtam, hogy hova is tegyem, de az egyszer biztos, hogy érdekes, viszont nem az az izgalmas fajta. Bár voltak a rész alatt "akciók", de ez inkább egy családi sorozat.
A történet két anyáról és gyermekeiről szól. A két nő leszbikus, az egyiknek van egy pasitól gyermeke, ő mind közül a legnagyobb, illetve van egy iker pár is, akiket örökbefogadtak 4 éve, tulajdonképpen az egyik iker miatt kezdtem bele a sorozatba, ugyanis Jake T. Austin játssza őt és kíváncsi voltam, hogy a Wizards of Waverly Place után mire is képes, mert azt bebizonyította, hogy móka mester, de színészi tehetségét tegnapig nem. Van mit tanulnia, de tényleg le a kalappal előtte.



A rész egy lánnyal kezdődött, aki éppen a börtönből szabadult ki. Nevelőszülőktől nevelőszülőkig került folyton a testvérével, majd egyszer, mikor a nevelőapja megverte, fogta a baseball ütőt és megverte őt, ezért is került be. Ez a bizonyos család pedig elvileg egy-két hétig elszállásolta volna. Iskolába íratták, de a legnagyobb fiúval megszökött és megkereste a testvérét, aki még mindig a dilis pasasnál volt. Mikor ott voltak a pasi fegyvert fogott rájuk, de szerencsére megérkeztek a szülők, akik közül az egyik rendőr és letartóztatta őt. 
 A lány, a fiú és a lány testvére is kiszabadult, de két nő úgy döntött, hogy megtartják mindegyiküket, amit majd a következő részben mondanak el nekik valószinüleg.

Mondhatni, hogy jó sorozat, de egyenlőre nem tudok mit mondani, hisz ez csak a bevezető volt. A történet jó, a szereplők tehetségesek és hihetőek, majd kiderül, hogy mi is lesz ebből. A rész nézettsége annyira nem volt rossz, hisz 1,4 millióan voltak rá kíváncsiak. A demó pedig 0,6-ot produkált. 

A rész értékelése: 10/6. A szereplők jók, a sztori jó, majd kiderül, hogy mit hoznak ebből ki. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...