Demi Lovato - Top 3 videó

3. Give Your Heart a Break


Demi 3. legjobb klipje A Give Your Heart a Break. Mindenképpen fel kellett, hogy kerüljön, hiszen, ha a számot nézzük csak, akkor ez az első, de a klip nem lett olyan ütős, ettől függetlenül nagyon jó lett. Minden megvan benne, ami kell, csak a többihez képest kicsit sablonos. A klip 2012-ben látott napvilágot és azóta több tízmillióan nézték meg a legnagyobb videómegosztó portálon. 


2. Get Back


Demi régebbi klipjei közül ez a legjobb. A videó 2008-ban került fel a youtubera és nagy sikereket ért el vele, de nem ez volt az a klip, amivel kilépett volna a Disney árnyékából. A dal az énekesnő első nagylemezén kapott helyet. Annyira nem ismert, legalábbis nem annyira, mint a következő dal.

1. Skyscraper


A videó 2011-ben jelent meg. Ez volt Demi Lovato visszatérő dala, miután visszatért a rivaldafénybe. Az egyik legszebb száma  világon. A klip bár egyszerű, de nagyszerű. Ahogy mondani szokták, a kevés néha több, ami itt is igaz. Egyszerűen fantasztikusra sikeredett. A háttér és a kameraállás, minden tökéletes volt. Mindezek kellettek a tökéletes videóhoz és ahhoz, hogy az én listámon az első helyen szerepeljen. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...