A Csinos kis hazugok stílusa

Ki ne szeretné a Pretty Little Liarst? A lányok stílusa különböző, de sok ruhájuk hasonlít is a társaiéra. Emily, Aria, Hanna, Sepncer és Ali ruhatárának egy-két darabját mutatom meg, ami jellemzi a karaktereket.


Aria a szoknyák szerelmese. Kedvencei a térd felettiek, de hosszabbat és rövidebbet is láthattunk már rajta. Nekem nagyon tetszik a stílusa, nagyon szeretem az összeállításait. A színeket is kedveli, de inkább a barna, a fehér, a sárga kedvelője.


Emily szintén hord szoknyát, de ő inkább a sportos stílust képviseli. Szereti a farmereket, a felsőknél is inkább a mintásakat kedveli, ami nem annyira nőies. Ettől függetlenül sokszor láthatjuk csodás ruhakölteményekben. Nekem az ő stílusa tetszik a legjobban.


Hannah stílusát nem nagyon lehet meghatározni. Én azt vettem észre, hogy ő inkább csinosan öltözik. Nem feltétlenül vesz fel szoknyát, de a magassarkú mindegyik összeállításában szerepel. A kiskabátok szerelmese, nem is nagyon láthattuk még nélkülük.


Spencer nem szereti a magassarkút, de kedveli a szoknyákat. A stílusa letisztult, tükrözi a személyiségét, hiszen elég csendes és visszafogott és a ruhatára sincs tele sok-sok mintával vagy színnel.


Ali is inkább a szoknyák szerelmese, de azt hiszem, hogy ő Emily mása, aki többet van szoknyában, de néha nadrágot is felvesz, legalábbis amióta "feltámadt". Előtte még fiatal volt, nem forrt ki a stílusa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...