Hayley Kiyoko - This Side of Paradise

Hayley már jó ideje a zenei palettán lézeng, viszont még mindig nem jött meg számára az igazi siker. A Limonádé után megint megpróbálta a zenei pályáját fellendíteni, de továbbra sem sikerült neki, pedig szerintem mesze nem olyan rossz, mint amilyennek mutatják. Másfelől pedig millió és egy előadó van nála, aki sokkal rosszabb, mégis hatalmas sikereket ért el nála, de ilyen Hollywood, nem számít a tehetség.
Ebben a dalban Hayley sajnos nem remekel annyira, mint amit már megszoktam, de azért a videó igencsak ütősre sikeredett. Csodás klip lett, viszont a dal, mint már említettem, nem a legjobb. Vagy rövidebbre kellett volna venni, vagy átírni a refrént, mert nem igazán mászik a fülembe, maximum a cím, de azzal nem megyek sokra.

Értékelés: 10/4. Ez most nem sikerült, pedig volt már több remek dala is, amit a mai napig hallgatok, szóval remélem nem adja fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...