Magyarországra érkezik a Hart of dixie

Majdnem négy évvel az amerikai premier után döntött úgy az m1 vezetősége, hogy ideje lenne műsorra tűzni a tengerentúlon is nagy sikernek örvendő Hart of dixie-t. Ahogy már a Gilmore Girls-nél és egyéb sorozatoknál is tapasztaltuk, sosem voltunk erősek címadásban, hiszen a "Szívek doktora" címen műsorra tűzött széria még csak kicsit sem tükrözi az eredeti címet, de még a történetet sem. Az m1 leírása szerint, így szól a történet:

"A new yorki Dr. Zoe Hart nagyon elkeseredik, amikor kiderül, hogy az áhított mellkas-sebészi ösztöndíjához azt a feltételt szabják, hogy egy évig háziorvosként kell dolgoznia. Végül az alabamai Bluebell-ben köt ki, ahol azonban nagy meglepetés éri: dr. Harley Wilkes, aki mellett praktizált volna, elhunyt, és a fele praxisát rá hagyta, azonban a praxison a kissé öntelt dr. Brick Breeland-del kell osztoznia…"

A főszereplő Rachel Bilsont sokan ismerhetik már a magyar nézők közül, hiszen a Narancsvidékben is ő volt az egyik főbb karakter.
A premierre január 5-én kerül sor 18:40-kor, majd az m2 ismétli meg az aktuális részt 23:20-kor. Napiban fog menni, tehát minden nap új részt kapunk. Arról nincs információ, hogy hány évadot vetítenek le első körben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...