Palvin Barbi magyar tanárnak állt

Palvin Barbi az évek alatt hatalmas rajongótábort gyűjtött össze. Minden alkalommal kijelenti, hogy honnan jött és szereti, tiszteli az országát. Több modell is előállt már hasonló videóval, amit az i-D-nek köszönhetünk. Most Barbi mutatja be pár mondatban, hogy milyen szép is a magyar nyelv.
A legnagyobb baj az egészben, hogy az ember olvasgatja a youtube kommenteket és rájön, hogy még egy híres magyarba, aki tiszteli a hazáját, is bele lehet kötni. A legtöbben kiakadnak olyan dolgon, hogy fordítva mutatkozott be, tehát Barbara Palvin néven. Oké, hogy magyarul nem így mondja, de nagyjából minden alkalommal elmagyarázhatná, hogy nem Palvin-nak kell szólítani, mert nem az a neve. Semmi értelme ilyenekben hibát keresni. Senki sem tökéletes és örülnünk kéne, hogy valaki ekkora sikerre tett szert a mi kis országunkból.

2 megjegyzés:

  1. A videó nem lett a legminőségibb, és itt most arra gondolok, amiket elmond. Olyan dolgokat emel ki, hogy szinte végigröhögtem az egészet, semmi sem hangzik el szinte, ami tényleg Magyarországra vagy a magyarokra lenne jellemző. A kecses járás, az alvási szokás, meg a hajszárítás, kétlem, hogy ezeket kellett volna elmondja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, nekem sem tetszettek ezek, főleg a virágokon nevettem, de én valahogy még így is büszke vagyok rá! :)

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...