Az ABC Family nyári kínálata

Júniusban ismét érkeznek az ABC Family sorozatai. Van, amelyik félévadról tér vissza, van olyan, aki újat kezd és perszer az újoncokról se feledkezzünk meg. Nagy meglepetésre a Switched at birth és a Chasing Life folytatása csak augusztus közepén érkezik, de legalább nem maradok akkor sem sorozat nélkül. 


A Pretty Little Liars soha nem látott izgalmakkal tér vissza egy hét múlva. Kiderül, hogy ki is -A, aki ráadásul egy hónapja tartja őket fogva. A lányok ki fognak készülni, ha végre kijutnak, ennek komoly következményei lesznek és főleg lelkileg. A Haleb párosról megtudtunk annyit, hogy Hanna el fogja őt taszítani magától, de a fiú nem hagyja magát és mindenben segít neki. Megmarad a gondoskodó Caleb. Toby valószínűleg a munkájából adódóan tud majd segíteni. Szerintem Ezra is vissza fog térni Aria mellé, hiszen a lánynak szüksége lesz rá. Az, hogy Emilyvel mi lesz, az egy nagy kérdőjel számomra, de majd kiderül. Monának örülök, hogy él, mert hiányzott már. Remélem, hogy egy kissé sötét évadot kapunk majd. 
Arról se feledkezzünk meg, hogy a szezon második fele egy időugrással kezdődik, ugyanis a készítők nem tervezik bemutatni a lányok egyetemi életét. Érdekes lesz látni, hogy mi lesz velük később. Engem már nagyon érdekel a történet folytatása.



A The Fosters is nagy drámából tér vissza. Egyenesen egy autóbaleset közepébe csöppen az évad. Azt már tudjuk, hogy Judenak nem lesz baja, az előzetesből kiderül, de vajon mi lesz az egésznek a következménye? Brandon elment a nyári zenei suliba, Callie tovább önkénteskedik, Lena és a tanár néni közelebb kerülnek egymáshoz, ami persze a házasságának sem tesz jót Steffel. Érdekes évadnak nézünk elébe és örülök, hogy ennek a premierje nem került augusztusra, mert hiányzik.



A Baby Daddy és a Melissa & Joey is 3-án tér vissza. A két sorozatot nem követem, mivel szitkomok, de érzem, hogy egyszer belekezdek az előbbibe, mert egyre jobban megtetszett.



Újoncnak érkezik a Stitchers, amire már most mondom, hogy kasza és nem azért, mert nem érdekes a sztori - nézni is fogom - hanem, mert a csatorna már több hasonlóval próbálkozott és nem hiszem, hogy pont ez az egy lesz az, ami végül túléli, de ne legyen igazam. Reménykedem benne, hogy legyen megint új sorozatom, mert a Revenge-nek vége és egyre több kerül kaszaszintre vagy csak lesz vége előbb-utóbb.


A Becoming Us is nagy reklámot kapott a csatorna színészei által, így város, ha lesz hozzá felirat, bár kétlem, hogy egy effajtához készítene valaki. 8-án premier.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...