Upfronts 2015: NBC - Berendelések, kaszák, újoncok

Hivatalosan is elkezdődött az upfronts ideje. Tegnap az NBC volt a sor, akik meg is kezdték ezzel a hetet. A rengeteg berendelés mellett, egy újonc kivételével minden kaszát kapott, szóval ez nem a csatorna legjobb éve volt.

A következő sorozatokat nem rendelték be végül: The Curse of the Fuentes Women, Love Is a Four Letter Word, Unveiled, Warrior + Cuckoo, How We Live, Not Safe for Work, Problem Child, Sharingm Strange Calls, Take It From Us

Az alábbiakat folytatja a csatorna:  Chicago Fire, Chicago PD, The Night Shift, Undateable, Grimm, Law & Order: Special, Victims Unit, The Blacklist, The Mysteries of Laura + The Voice, The Biggest Loser, Celebrity Apprentice + Sunday Night Football, Dateline NBC, Football Night in America

Amiknek véget vetett az NBC: About a Boy, Parenthood, Parks and Recreation, Allegiance, State of Affairs, The Slap, Constantine, Bad Judge, A to Z, One Big Happy, Marry Me, Mission Control, Unbreakable Kimmy Schmidt, Emerald City

A következőkben pedig az újoncokat mutatom be egy kicsit. Elég sok szériával megpróbálkozik megint a csatorna, szóval lesz miből válogatnunk!


Blindspot

Szereplők: Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Marianne Jean Baptiste
Premier: 2015. ősz
Történet: Egy meztelen nőt találnak a Times Square-en, akinek a teste tele van rejtélyes tetoválásokkal, azonban fogalma sincs róla, hogy ki ő és hogy került oda. Egyetlen fix nyom rajta egy FBI-ügynök neve, be is vonják őt a nyomozásba, majd rájönnek arra is, hogy minden egyes tetoválás egy-egy megoldandó bűntényre utal, melyek révén egyre közelebb kerülnek annak megfejtéséhez, hogy ki is ez a titokzatos nő.
Esélye nálam, hogy belekezdek: 30%, a pilotba szerintem belenézek, aztán meglátjuk.



The Player

Szereplők: Philip Winchester, Wesley Snipes, Charity Wakefield, Cara Buono, Damon Gupton
Premier: 2015. ősz
Történet: Las Vegas-ban játszódó akció dús thriller egy egykori mesterlövészről, aki biztonsági szakértőként dolgozik és egy magas téttel bíró játszmába keveredik, melyben egy dúsgazdag egyénekből álló szervezet tagjai kvázi rá (és képességeire) kötnek fogadásokat, hogy képes-e az elképzelhető legnagyobb bűnügyek némelyikét megakadályozni. A főhős célja persze eközben az, hogy a szervezetet belülről semmisítse meg és megbosszulja felesége halálát.
Esélye nálam: 0%, nem szeretem a hasonló sorozatokat.




Shades of Blue

Szereplők: Jennifer Lopez, Ray Liotta,  Drea de Matteo, Vincent Laresca, Warren Kole
Premier: 2016. midseason
Történet: Egy egyedülálló anyáról, aki korrupt zsaru, egy igen összetartó, sáros rendőrbanda tagja. A nő az így szerzett pénzzel totál becsületes és tehetséges lánya életét egyengeti. Azonban az FBI csapdába csalja őt, s arra kényszerítik, hogy társairól súgjon be nekik információkat. Meg is indul az egyensúlyozás azon az igen vékony borotvaélen.
Esélye nálam: 20%, még mindig nagyon mehetnek a nyomozós sorozatok, ha megint kapunk egyet, bár itt szerintem JLo miatt még sikere is lehet.


Chicago Med

Szereplők: Laurie Holden, S. Epatha Merkerson, Yaya DaCosta, Oliver Platt
Premier: 2016. midseason
Történet: A sorozat a Chicago Fire kórházas spin-offja.
Esélye nálam: 50%, a pilot biztos, a többi meg attól függ, hogy mit teljesít.


Game Of Silence

Szereplők: David Lyons, Michael Raymond-James, Larenz Tate,  Bre Blair, Conor O’Farrell, Deidrie Henry, Demetrius Grosse
Premier: 2016. midseason
Történet: A török Suskunlar alapján készül. Egy sikeres atlanta-i ügyvédről szól, akinek újra feltűnik az életében a rég elfeledett gyerekkori barátja. Egy 25 éve eltemetett sötét titkuk felszínre kerülésekor össze kell fogniuk, hogy jóvátegyék, megbosszulják a múltjukat.
Esély nálam: 10%, szerintem hanyagolni fogom.


Heartbreaker

Szereplők: Melissa George, Dave Annable, Shelley Conn, Don Hany, D.L. Hughley, J. Louis Mills, Maya Erskine
Premier: 2015. ősz
Történet: Dr. Kathy Magliato élete és könyve alapján karakterközpontú orvosos dráma egy nőről, aki egyike a kevés, szívátültetéseket végző nőknek. A főhős újszerűen közelít a betegek kezeléséhez, s persze eközben munkahelyi (iskolai tanítás, medikusok) és kikapós magánéletét is megpróbálja működtetni.
Esély nálam: 60%, szerintem érdekes lesz ez, ha nem rontják el.



Hot & Bothered

Szereplők: Eva Longoria, Amaury Nolasco, Diana Maria Riva, Alex Meneses, Izzy Diaz, Jadyn Maria, Jancarlos Canela, Jose Moreno Brooks
Premier: 2016. midseason
Történet: Egykamerás komédia egy tévés szupersztárról, sorozatszínésznőről, és az ő kollégáiról, valamint a stáb tagjairól. Mindenki hírnévre vágyik, lehetőleg a másik elől ellopva azt. És amikor leáll a szappanopera forgatása, rögtön felcsavarják a drámát: idióta csatornafőnökök, részeg írók, nárcisztikus mellékszereplők és sajnálatos módon ismerős képernyős szerelmek.
Esély nálam: 70%, nem vagyok komédiaimádó, de biztosan belenézek.


Superstore

Szereplők: America Ferrara, Ben Feldman, Colton Dunn, Lauren Ash, Mark McKinney, Nichole Bloom, Nico Santos
Premier: 2016. midseason
Történet: Egykamerás komédia, ráadásul munkahelyi egy hipermarket dolgozóiról, a csillogó szemű újoncokról és a kiégett, mindent látott veteránokról, a tudatlan nyári diákmunkásokról és a “életfogytos” vezetőkről, valamint a napi robotról a kedvezményvadászokkal, a durva árleszállításokkal és a halálunalmas továbbképzésekkel.
Esély nálam: 10%, szerintem hanyagolom.


Crowded

Szereplők: Carlease Burke, Carrie Preston, Mia Serafino, Miranda Cosgrove, Patrick Warburton
Premier: 2016. midseason
Történet: Többkamerás komédia. A főszereplő házaspár 20 évnyi gyereknevelés után végre ismét magával törődhetne, hiszen kirepültek a fészekből az utódok, de sajnos váratlanul hazaköltöznek a lányok, ráadásul a férfi szülei is beállítanak. Milyen felnőttként együtt élni a felnőtt gyerekeddel? Ezen komédia megmutatja, hogy őrületes.
Esély nálam: 70%, a pilot tuti, a többi meg kérdéses lehet, de szerintem maradok.


People Are Talking

Szereplők: Mark-Paul Gosselaar, Tone Bel, Bresha Webb, Brooke Ishibashi
Premier: 2015. ősz
Történet: Többkamerás komédia két kevert színű párról, akik egymás szomszédságában laknak és jóbarátok, és a közöttük levő beszédtémák nem ismernek határokat: kielemeznek mindent, például ami a faji és szexuális kérdéseket illeti, de az is leköti őket, hogy a felfogadott bébiszitter felnőtt filmekben szerepelhetett korábban.
Esély nálam: 0%, még csak szereplő sincs, aki megfogott volna



Coach

Szereplők: Craig T. Nelson
Premier: 2016. midseason
Történet: Többkamerás komédia. A The Coach című, 18 évvel ezelőtt lezárult, 9 évadot megélt sorozat folytatása. Annak főszereplője visszavonult az edzősködésből, de visszatér a munkához, hogy a fiának segítsen egy olyan egyetemen, ahol semmit sem tudnak a sportokról. Az iskolai konfliktusokon kívül még a fia feleségével sem értik meg teljesen egymást.
Esély nálam: 0%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...