Upfronts 2015: CW - Berendelések, kaszák, újoncok

A tegnapi előtti nap folyamán hivatalosan is véget ért a 2015-ös upfronts. A CW is bejelentette a hivatalos berendeléseit, kaszáit és új sorozatait is. Három új szériával bővül a táruk és kettőtől fognak megválni, szóval összességében még jól is állnak. Arra gondoltam, hogy ez lesz a legjobb napon, de tévedtem. Nem kaptunk sok újdonságot és még meglepetések sem voltak. A Hart if dixie-re lehetett számítani, hiszen már elkaszálták, itt csak megerősítést nyert, de szerintem a The Messengers vége sem lepett meg senkit, de könnyeket sem fog hullatni érte szerintem az olvasóim közül egy ember sem. A három új sorozat közül egyet már tudtunk, hiszen a Cordon már szinte biztos volt, illetve az Arrow/The Flash spin-off-ra is nagy esély volt, hogy berendelést kap.

Újoncok: DC’s Legends of Tomorrow, Crazy Ex-Girlfriend, Containment

Folytatódik: The Flash, iZombie, Jane The Virgin, The Originals, The 100, Reign, Arrow, Beauty & The Beast, Supernatural, The Vampire Diaries + America’s Next Top Model

Kasza: The Messengers, Hart of Dixie

Szerencsénkre viszont változott a műsorrend. A The Originals visszakerült a The Vampire Diaries mögé csütörtökre, remélhetőleg ez majd kicsit jót tesz a nézettségnek is. Ezen kívül a Reign ugye kikerült a TVD mögül, így a "halálsávba", péntekre száműzték. Ezzel együtt el is könyvelhetjük, hogy a 3. lesz az utolsó évad. Hétfőre bekerült a Crazy Ex-Girlfriend, ami mögött továbbra is a Jane the virgin marad. A keddi The Flash-iZombie páros marad, ahogy a szerdai Arrow-Supernatural is. 
Mideasonba továbbra is a The 100 és a két újonc marad, nyárra pedig a Beauty and The Beast.

A következőkben pedig az újoncokat mutatom be egy kicsit. Elég sok szériával megpróbálkozik megint a csatorna, szóval lesz miből válogatnunk!


Crazy Ex-Girlfriend

Szereplők: Rachel Bloom, Donna Lynne Champlin, Santino Fontana, Vincent Rodriguez III
Premier: 2015. ősz
Történet: A főhőse egy sikeres, ambiciózus, kissé talán őrült ügyvédnő, aki hirtelen elhatározásból otthagyja a menő állását és manhattani luxuslakását, hogy egy kisvárosba (West Covina, Kalifornia) költözve megtalálja a boldogságot és az igaz szerelmet végre.
Esély nálam: 60%, mivel CW-s a pilot biztos, de engem a zenés résszel nem győztek meg, ráadásul szerintem ne nevezzük HOD utódnak se, mert azt nem lehet túlszárnyalni.

Containment


Szereplők: David Gyasi, Chris Wood, Christina Moses, Kristen Gutoskie, Claudia Black, George Young, Hanna Mangan Lawrence
Premier: 2016. midseason
Történet: Egy belga sorozat, a Cordon alapján. Atlanta-ban rejtélyes és halálos járvány tör ki és karantén alá kerül a város. A bent maradtak az életükért küzdenek, miközben a hatáság emberei a gyógymódot kutatják – belül és kívül is. A főhős egy rendőr, aki a “benti társadalom” élére áll, s időközben valaki elkezd felfejteni egy összeesküvést, ugyanis valami nem stimmel a hivatalosan kiadott magyarázattal. Persze odabent nem csak a vírus jelent veszélyt, hanem az emberek is.
Esély nálam: 90%, szerintem jó lesz ez, kérdés, hogy a színészek elég jók lesznek-e a koncepcióhoz.


DC's Legends of Tomorrow

Szereplők: Arthur Darvill, Brandon Routh, Brandon Routh, Ciara Renée, Dominic Purcell, Franz Drameh, Victor Garber, Wentworth Miller 
Premier: 2016. midseason
Történet: Az Arrow és a The Flash spinoffja, amiben Rip Hunter-nek, az időutazó haramiának egyesítenie kell hősöket és gonosztevőket egy olyan, jövőbeni, megállíthatatlan fenyegetés ellen, ami nem csak a bolygónkat, de az időmindenséget magát fenyegeti. A hősök és rosszfiúk: Rip Hunter, Captain Cold, Hawkgirl, White Canary, Firestorm, The Atom, Heatwave és egy még meg nem határozott szereplő.
Esély nálam: 50%, Arrow-ot nem nézek, The Flash-t igen, a kettő ötvözése nálam ezért is lesz érdekes, mert a felét ismerem, a másik felét meg nem.

forrás: http://www.sorozatjunkie.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...