Eurovision 2015 - A második középdöntő résztvevői

Ma este folytatódik az idei Eurovíziós dalverseny. Az eddig tíz továbbjutó mellett (Albánia, Örményország, Oroszország, Románia, Magyarország, Görögország, Észtország, Grúzia, Szerbia és Belgium) ma ismét tíz ország juthat be a szombati döntőbe. Számomra a mai elődöntő jobban ígérkezik, több benne az esélyes, persze ez majd kiderül, hogy adják elő élőben a dalokat. 


Tehát a mai elődöntősök sorrendje a következő:


















(Az ország neveire kattintva eléritek a kritikákat, amit írtam róluk!)

Ebben az elődöntőben szavaz három automatikusan bejutott ország, az Egyesült királyság, Németország és Olaszország, illetve Ausztrália is, akik itt is lehetőséget kaptak, hogy szavazhassanak, ahogy azt már az előző elődöntőben is tették.

Az én tippem, akik bejutnak a szombati döntőbe: Lengyelország, Szlovénia, Svédország, Izland, Izrael, Norvégia, Svájc (talán), Azerbajdzsán, Litvánia és Ciprus. Itt talán kevesebbet fogok eltalálni, de van, amiben száz százalékig biztos vagyok. A mai kedvenceim mindenképpen a következőek: Svédország, Izland, Izrael és Svájc.

Kilenctől tehát tartsatok velem. Bár nem fogok mindegyik dalról írni, hiszen már megtettem, de egy összesítést kaptok, esetleg, akik nem tudják tévében nézni, azok is értesülhessenek a történésekről!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...