Klippremier: Taylor Swift - Bad Blood

Megjelent Talyor Swift sztárdömpinges videója, amit már hetek óta reklámoz. A kisfilmben helyet kapott Selena Gomez, Cara Delevingne, Kendrick Lamar, Mariska Hargitay, Ellen Pompeo, Martha Hunt, Ellie Goulding, Jessica Alba, Serayah, Hayley Williams, Gigi Hadid, Karlie Koss, Cindy Crawford, Lena Dunham, Hailee Steinfeld, Zendaya és persze maga Taylor Swift is. Nem csak feltűnt, hanem producerként is jelen volt Ms. Swift, aki épp a világot készül megmenteni legújabb klipjében. 
Az biztos, hogy sikerült a legtöbb sztárt lefizetnie, hogy 2-3 másodperc erejéig feltűnjön a videójában, így is sikeresebbé téve a kisfilmet. Selena Gomez ráadásul még főgonoszként is jelen volt. 
Nem mondom, hogy nem jött volna be, ha jobban megcsinálják, ugyanis azok a béna verekedős jelenetek és a többi számítógépes effekt túlzottan meglátszik a videóban, ami elveszi az egész varázsát. A dalt ennek ellenére eddig is szerettem, továbbra is szeretni fogok, még ez az új verzió is bejön, amit Kendrick Lamar-ral készítettek.

Értékelés: 10/7. Annyira nem jött be, volt már ennél jobb is, de annyi biztos, hogy nem kell félnie a sikertelenségtől.
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...