Upfronts 2015: FOX - Berendelések, kaszák, újoncok

Tegnap az NBC volt a soron, ma pedig a FOX-ot vesézem ki nektek. Kaptunk néhány újoncot, de nagyon sok berendelésre is sor került, ettől függetlenül volt, ami kaszaszintre került a csatornánál. Nézzük, hogy mik menekültek meg.

Újoncok: The X-Files, Lucifer, Frankenstein Code, Rosewood, Scream Queens, Minority Report + Guide to,Surviving Life, The Grinder, Grandfathered

Új évadot kaptak: Brooklyn Nine-Nine, Sleepy Hollow, Bob’s Burgers, Bones, Family Guy, New Girl, The Simpsons, The Last Man on Earth, Gotham, Empire + Hell’s Kitchen, Masterchef Junior, American Idol, World’s Funniest

Amiket nem folytat többet a csatorna: The Following, Glee, The Mindy Project, Backstrom, Red Band Society, Hieroglyph, Gracepoint, Mulaney,  Weird Loners, Gang Related + Utopia

A következőkben pedig az újoncokat mutatom be egy kicsit. Elég sok szériával megpróbálkozik megint a csatorna, szóval lesz miből válogatnunk!


Rosewood

Szereplők: Morris Chestnut, Jaina Lee Ortiz, Anna Konkle, Gabrielle Dennis, Maggie Elizabeth Jones
Premier: 2015. ősz
Történet: Egy privát halottkémről szól, aki Miamiban segít a helyi erőknek. A tipikus rendőri eszközökhöz képest sokkal felszereltebb laborja van, és ő maga is brilliáns, ezért vonják be a nehezebb ügyekbe. A főszereplő túlzottan optimista, ez okoz súrlódást közte és a nyomozónő között, akinek segít.
Esélye nálam: 0%, szerintem már ismeritek annyira az ízlésemet, hogy tudjátok, ez nem az én világom, ahogy a csatorna legtöbb sorozata sem.



Scream Queens

Szereplők: Lea Michele, Jamie Lee Curtis, Emma Roberts, Abigail Breslin, Ariana Grande, Billie Lourd, Diego Boneta, Glen Powell,  Keke Palmer, Lucien Laviscount, Nasim Pedrad, Nick Jonas, Niecy Nash, Oliver Hudson, Skyler Samuels
Premier: 2015. ősz
Történet: Egy elit lánykoleszban mindenki számára megnyílik a bekerülési lehetőség, így bárki megpróbálkozhat a felvételi feladatok teljesítésével. Mindeközben egy sorozatgyilkos tartja rettegésben a diákokat, minden héten, epizódban valaki áldozatul esik neki. Ki a tettes, és kik lesznek az áldozatok?
Esély nálam: 100%, szerintem maradok a későbbiekben is, nem csak a pilotot nézem meg.



Minority Report

Szereplők: Meagan Good, Stark Sands, Daniel London, Laura Regan, Li Jun Li, Wilmer Valderrama
Premier: 2015. ősz
Történet: A mozifilm után 10 évvel játszódik, 2065-ben, amikor is a bűnüldözés a hagyományos módon folyik ismét, egészen addig, míg egy jövőt előre látó, precog férfi össze nem fog egy rendőrnővel, hogy megakadályozzanak gyilkosságokat, mielőtt azok megtörténnének. Természetesen a jövőbe látó képességet sokan szeretnék önös érdekből kihasználni.
Esély nálam: 0%, már elmondtam az érveimet kettővel feljebb.



Lucifer

Szereplők: Tom Ellis, Lauren German, D.B. Woodside, Lesley-Ann BrandtNicholas Gonzalez, Rachael Harris
Premier: 2016. midseason
Történet:  Az ismert Sandman-spinoff DC-képregény alapján, amiben Lucifer, a Pokol Ura unja magát és boldogtalan, ezért lemond a trónjáról, királyságát saját klubjára, Los Angeles pezsgő és őrült világára váltja, és elkezd segíteni egy nyomozónőnek a bűnözők megbüntetésében, hogy 10 milliárd év után esetleg megváltást nyerjen.
Esély nálam: 20%, talán belenézek.


The Frankenstein Code

Szereplők: Rob Kazinsky, Tim DeKay, Adhir Kalyan, Ciara Bravo, Dilshad Vadsaria
Premier: 2016. midseason
Történet: A klasszikus történet modernizálása. Egy erkölcsileg romlott, nyugalmazott nyomozóról, aki kap egy második esélyt az életre, miután egy milliomos és a segítője visszahozza a halálból. Fiatalabb és erősebb emberként így régi viselkedése és új életcéljai között hánykolódik. Megbosszulja halálát? Rendbe hozza viszonyát a családjával? Új útra talál?
Esély nálam: 30%, ha még egy év múlva is ezt gondolom, akkor a pilotba belenézek.


Grandfathered

Szereplők: John Stamos, Josh Peck, Kelly Jenrette, Paget Brewster, Ravi Patel, Christina Milian
Premier: 2015. ősz
Történet: Egykamerás komédia egy karizmatikus agglegényről, akinek felfordul az élete, amikor kiderül, hogy apa – és nagyapa.
Esély nálam: 0%, nem szeretem a komédiákat.



The Grinder

Szereplők: Rob Lowe, Connor Kalopsis, Fred Savage, Hana Hayes, Mary Elizabeth Ellis
Premier: 2015. ősz
Történet: Egykamerás komédia egy kedvelt tévés ügyvédről, aki sikeres tévéműsora befejezése után visszatér szülővárosába és testvérével közösen kezd praktizálni a családi ügyvédi irodában, mert azt hiszi, hogy elboldogul azzal “tapasztalata” révén. Diplomája mondjuk nincs hozzá. Testvérével mégis ütős csapatot alkot.
Esély nálam: 40%, lehet, hogy érdekelni fog, megpróbálkozunk vele.



The Guide to Surviving Life


Szereplők: Jack Cutmore-Scott, Charlie Saxton, James Earl, Justin Bartha, Maureen Sebastian, Meaghan Rath
Premier: 2016. midseason
Történet: Nem lenne király, ha lenne egy haverod, aki minden lehetséges hibát elkövet az életben, hogy aztán erről beszámolhasson neked, hogy te ne kövesd el őket? A sorozat egy egykamerás ensemble komédia ennek a havernak a vezetésével, azokról a hibákról, amiket az ember elkövet főiskola után, de még a megállapodás előtt. A srác két haverjával és bátyjával él együtt, és a folyton beütő krachok ellenére csak egymásra számíthatnak.
Esély nálam: 10%


The X-Files 

Szereplők: David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi
Premier: 2016. január 24.
Történet: 6 részes event sorozatként tér vissza a legendás X-akták a képernyőkre.
Esély nálam: 0%, az eredetit sem láttam, szóval semmi értelme ezt nézni.

forrás: http://sorozatjunkie.hu/

3 megjegyzés:

  1. Annyira hülye sorozatokat találtak ki, tényleg semmi fantázia, vagy mint bűnügyi/krimi, amiket amúgy nagyon szeretek, de elég az a pár, ami van belőle, és sikeres is, még több ebből felesleges, a többit meg nem is tudom hova sorolni, olyan semmilyennek tűnik. A Scream Queens ami még jónak ígérkezik, csak az meg eléggé Eye Candy és PLL kettősségének tűnik. Hasonlónak találtam az NBC sorozatait is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyjából egy kezemen meg tudnám számolni, hány sorozatot néztem valaha is ezekről a csatornákról. Sosem volt a szívem csücske a hasonló stílus, szóval szerintem a továbbiakban is hanyagolom. A következő két nap még akár érdekes is lehet végre. Jön az ABC és a CW!

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...