Upfronts 2015: CBS - Berendelések, kaszák, újoncok

Még mindig vissza van a mai nap, amikor a CW mutatja be az új sorozatait és rendeli be, kaszálja el hivatalosan a szériáit. A mai napon még a CBS híreit hoztam még el nektek. Megint nem találtam túl sok sorozatot, ami érdekelne. Azt hiszem ősztől minimumra csökkentik így a sorozataim számát, ugyanis sok kapott kaszát, azok közül, amiket néztem, ráadásul újakat sem találtam. Még az ABC Familyben reménykedem, hátha kapunk valami jót megint.

Újoncok: Limitless, Supergirl, Rush Hour, Code Black, Criminal Minds Beyond Borders + Life in Pieces, Angel from Hell

Új évadot kapott: Mom, 2 Broke Girls, The Big Bang Theory, Blue Bloods, Criminal Minds, Elementary, The Good Wife, Hawaii Five-0, Mike & Molly, NCIS, NCIS: Los Angeles, Person of Interest, Scorpion, NCIS: New Orleans, CSI: Cyber, Madam Secretary, The Odd Couple, + Undercover Boss, The Amazing Race, Survivor + 48 Hours, 60 Minutes

Kasza: The Millers, Unforgettable, The Mentalist, Two and a Half Men, Stalker, Battle Creek, The McCarthys, CSI, Reckless

A következőkben pedig az újoncokat mutatom be egy kicsit. Elég sok szériával megpróbálkozik megint a csatorna, szóval lesz miből válogatnunk!


Limitless

Szereplők: Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio
Premier: 2015. ősz
Történet: Az azonos című 2011-es mozifilm folytatása egy férfiról, aki felfedez egy új drogot, és annak használata révén nyert új, kognitív képességeivel az FBI-nak segít be különböző ügyek nyomozásába. Társa egy ügynöknő és egy ügynök.
Esély nálam: 0%, nem köszönöm.


Rush Hour

Szereplők: Justin Hires, Jon Foo, Aimee Garcia, Jessika Van, Page Kennedy, Wendie Malick
Premier: 2016. midseason
Történet: Az azonos című mozifilm alapján, haverzsarus krimisorozat egy nagypofájú, nagymenő, társat maga mellé nem akaró fekete los angeles-i zsaruról, és a mellé beosztott, az előírásokat betartó hongkongi nyomozóról, aki egyébként húga halálát jön megbosszulni Amerikába. Mint kideríti, a lány a szervezett bűnözéssel állt kapcsolatban.
Esély nálam: 0%, az előző sem érdekelt, ez sem fog.



Supergirl

Szereplők: Melissa Benoist, Calista Flockhart, Mehcad Brooks, David Harewood, Chyler Leigh
Premier: 2015. ősz
Történet: Egy DC-s képregény alapján, egy lányról, aki a Krypton bolygón született, és elmenekült onnan annak pusztulásának ideje alatt. A Földön töltött évei alatt megpróbálja titkolni erejét, mely híres unokatestvéréhez mérhető, de 24 éves korában úgy dönt, hogy vállalja azokat és azzá a hőssé válik, akivé a sors szánta. A sorozat National City-ben játszódik, és itt egy szupertitkos ügynökség, ahol Kara, a főhős testvére is dolgozik, alkalmazza őt, hogy segítsen megvédeni a várost mindenféle gonosz fenyegetésektől.
Esély nálam: 30%, ha Claire Holt kapta volna a főszerepet, akkor belenéztem volna, de így nem kérem.

Code Black

Szereplők: Marcia Gay Harden, Bonnie Somerville, Melanie Kannokada, Luis Guzman, Raza Jaffrey, Ben Hollingsworth, Angus Leighton, William Allen Young
Premier: 2015. ősz
Történet: Kórházas dráma Amerika legforgalmasabb és leghírhedtebb sürgősségi osztályáról (L.A. County Hospital), melynek különleges dolgozói a nem igazán működőképes rendszert olykor megkerülve próbálnak segíteni betegeiken. Az alapot egy hasonló című dokumentumfilm adja. A középpontban egy főorvos és az ő négy új rezidense lesz.
Esély nálam: 80%, a pilot érdekel és remélem, hogy az egész megéri majd a pénzét.


Criminal Minds Beyond Borders

Szereplők: Gary Sinise, Tyler James Williams, Daniel Henney
Premier: 2016. midseason
Történet: A Criminal Minds spinoffja ügynökökről, akik Amerika határain kívül, amerikaiakkal kapcsolatos bűncselekmények ügyében nyomoznak.
Esély nálam: 0%, maximum, ha idehaza adják a tévében és véletlenül odakapcsolok, akkor.


Life in Pieces

Szereplők: James Brolin, Colin Hanks, Betsy Brandt , Dianne Wiest, Zoe Lister Jones, Thomas Sadoski, Angelique Cabral, Dan Bakkedahl, Giselle Eisenberg, Holly Barrett, Niall Cunningham
Premier: 2015. ősz
Történet: Egykamerás komédia, egy nagycsalád története egy-egy családtag saját sztorijai alapján elmesélve. Hetente négy rövid történet elevenedik meg a szemünk előtt.
Esély nálam: 40%, talán belenézek.

Angel from Hell

Szereplők: Jane Lynch, Maggie Lawson, Kyle Bornheimer, Kevin Pollak
Premier: 2015. ősz
Történet: Egykamerás komédia egy igencsak valószínűtlen női duóról, melynek egyik tagja úgy ismerkedik meg a másikkal, hogy azt állítja, hogy az őrangyala, az addig tökéletes élettel rendelkező másik, aki orvos, pedig nem tudja, hogy valóban az-e, vagy csak őrült. Mindenesetre az ‘angyal’ megpróbálja terelgetni az életét.
Esély nálam: 30%, komédia, majd, ha unatkozom.

forrás: http://www.sorozatjunkie.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...