#1 - Tehetségek, akiket nem ismertek, de sikeresek! - ZZ Ward

A cikksorozat első része egy olyan hírességről szól, akinek bár vannak sikerei és felkérései is, de nem sokan ismerik sem idehaza, sem a tengerentúlon. Hölgyeim és Uraim, ZZ Ward! :)

ZZ Ward 1986-ban született a pennsylvaniai Abingtonban. 12 éves korában költöztek Los Angelesbe a szüleivel, amikor csatlakozott élete első zenekarához. Édesanyja és édesapja is jártas a zene világában. Mikor Los Angelesbe költöztek és lemondott a zenekari álmairól, aláírt egy szerződést a Boardwalk Entertainment Grouppal.



Első albumát a Hollywood Recordsnál adta ki 2012. október 16-án. Ebben az évben szerepelt a "Kínos" című vígjáték 2. évadjának a fináléjában az MTV csatornán.

Szerepelt a Til the casket drops című saját klipjében, amiben az az érdekes, hogy a hazánkban is híres Pretty Little Liars című sorozathoz készült. Azóta már több klipje is megjelent, többek közt a Put the gun down is, ami a Billboard top 40-es listájára is felkerült.
ZZ 2013-ban turnéra is indult, melynek keretében ellátogat több amerikai városba is, többek között Los Angelesbe, New Yorkba és Washingtonba is. Jelenleg is a turnéján van.
Az album dalait a saját VEVO csatornáján is meg lehet hallgatni sőt, akusztikus verzióban is felénekelte őket. Az első amerikai koncert körútja október 15-én ér véget Chicagoban.
ZZ Warnak már nem egy klipje jelent meg. A Til The Casket Drops, ahogy már említettem a PLL egyik betétdala és miatta is szerettem meg. Ez a dal annyira elvarázsolt, hogy már tűkön ülve vártam az első albumát. A Put The Gun Downhoz is készült klip. A jelenlegi kisfilmje a 365 Days, ami elég egyedülálló és szokatlan videó lett.
Az énekesnő híres az állandóan hordott kalapjairól is. Ő maga sem tudja, hogy mennyi van belőle, de szinte soha nem látni imádott fejfedője nélkül.

Egy kis statisztika és érdekesség:
- 168.824 facebook lájkkal rendelkezik.
- Twitteren 17.282 követője van.
- Saját oldallal is rendelkezik: www.zzward.com
- Legnézettebb videója a Put the gun down, amit több, mint 2 millióan láttak 2012. júliusa óta.
- A neve elég magyaros, ugyanis Zsuzsanna Eva. Nem találtam arra utaló sorokat, hogy magyar vér is csörgedezne az ereiben, de őszintén szólva nem lepne meg. :)
- A Put the gun down című dala felcsengett a Családi üzelmek című filmben.


Néhány klipje, amit mindenképpen meg kell néznetek és remélem, hogy meg is szeretitek ezt a hatalmas tehetséget, mert neki van hangja. :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...