Minihírek

Oldalhírek

- Újabb fejlécet kaptatok. Már említettem, hogy a sorozatpremiereknek megfelelően hetente lesz újabbnál-újabb fejléc az a heti sorozatokról. A mostanin a Dads, a Bones és a New Girl kapott helyet. Ez a fejléc nem saját munka. Az egyik legaktívabb tag és egyben az egyik legjobb barátnőm Heni készítette nekem/nektek. Remélem tetszik! :)

Sztárhírek

- Megjelent az első hivatalos kép a Carrie Diaries 2. évadához.


- Megjelent a The Originals első részéhez a tartalom.

KLAUS MIKAELSON, AZ ŐSI VÁMPÍR/VÉRFARKAS HYBRID VISSZATÉR NEW ORLEANS-BA A VÁMPÍRNAPLÓK SPINOFF SOROZATÁBAN – Klaus Mikaelson (Joseph Morgan) visszatér a természetfelettiektől hemzsegő Francia Negyedbe, New Orleans-ba – a városba, amit családjával közösen segítettek felépíteni mintegy 300 évvel ezelőtt. Elijah (Daniel Gillies) eltökélt szándéka, hogy Rebekah-t (Claire Holt), a húgukat hátrahagyva segítsen fivérének, így Klaus után indul. Itt ismeri meg a gyönyörű és lázadó vérfarkast, Hayley-t (Phoebe Tonkin), aki Klaus-szal töltött egyéjszakás kapcsolatának köszönhetően került a középpontba, s most egy erőteljes boszorkány Sophie Deveraux (Daniella Pineda) karmaiban van - persze nem véletlen. Amikor Sophie feltár néhány életet megváltoztató tényt, Elijah rájön, hogy az Ősi család kapott egy új esélyt az emberiességre és a megváltásra. Klaus viszont egyre kíváncsibb lesz egy váratlan találkozás után, egykori pártfogoltjára, Marcel-re (Charles Michael Davis), a karizmatikus de ördögi vámpírra, aki átvette az irányítást a New Orleans-i természetfeletti lények felett. Klaus megesküszik, hogy visszaszerzi azt, ami egykör az övé volt: hatalom, a város és a család.  
- Megkezdődött az idei X-Factor az USA-ban.
- Egy kis Teen Wolf spoilert is kaptunk Jefftől.

“Lehet, lesznek mások is, de az összes a kitsune mítosz körül forog. Majd meglátjátok. Egyébként lesz pár új rossz fiúnk az évad hátralévő részében, nagyon izgatottak vagyunk emiatt.” – mondta Jeff.

- Miley új klipje a Wrecking Ball négy nap alatt produkált 83 milliós nézettséget, így sorban dönti meg a VEVO rekorjait.
- Íme az első still kép a Glee új évadából.


- Megjelent az első Revenge promokép is. (Eddig ez az összes sorozat promo képei közül a kedvencem! :)

2 megjegyzés:

  1. Könnyű aktív tagnak lenni, ha minidg ilyen jó kis dolgokat hozol a blogodra. Mindig naprakész vagy, és rengeteg információt osztasz meg másokkal, ami biztos sok munkát igényel, hogy mindent összeválogass. Nem elfogultságból mondom, hanem azért mert így gondolom, azt hogy neked van az egyik legjobb blogod :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Heni! Komolyan! Mivel alig van valami visszajelzés, bárminek tudok röülni, de ennek...:)

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...