Pretty Little Liars interjú: Spoilerek a 4. évad további részeiből

TVLine | Őszinte leszek veled, úgy érzem, ez ugyanaz a szituáció, mint tavaly a nagy Toby leleplezés után...
Egyáltalán nem. Megígérhetem, hogy ez nem ugyanaz a helyzet. Biztosíthatlak, hogy valami történik Ezrával. Valami nagyon igazi. Nem adhatok ki túl sok információt, de azt elmondhatom, ez gyönyörűen ki fog rajzolódni a 4B-ben [a 4. évad második fele, azaz a 2014-es részek]. És Aria veszélyben van -jó, mindannyiuk, de Aria különösen.
TVLine | Szóval megerősíted, hogy ez nem félrevezetés?
Igen, van itt valami, ami robbanni és lelepleződni kész a 4B-ben. Úgy értem, ez még fokozódni fog és még robbanékonyabb és őrjítőbb lesz.
TVLine | És ez a 4B-ben kezdődik, vagy előbb, a Halloween különkiadásban?
A halloweeni epizód természete miatt [Ezra] rejtélye nem sokat halad előbbre, ez egy független epizód... Míg a tegnap esti robbanásszerű leleplezés volt, ez az epizód a magyarázat keresésére épül. Arra, hogy Ezra büntethető-e, hogy ő '-A' , de nem fog sok nézői kérdésre választ adni. A 4B-ig várnotok kell erre.


TVLine | Mire jöttünk rá a fináléból: Ezra '-A' vagy az '-A'-Team-ben játszik?
Erről nem adhatok ki információt, csak annyit, hogy nagyon forró terepen vagytok, és nagyon közel.
TVLine | Nekem így mindennek van értelme, hisz '-A' akkor kezdte meg a kínzásait, mikor Ezra Rosewoodba érkezett. Ami nem érthető, hogy hogyan tudott ilyen rendesnek látszani, és ennyire szeretni Ariát.
Értem, ezt egy érzelmileg kielégítő úton tudjuk megmagyarázni. Itt mindenki óvatos vele, mert ez egy rendkívül romantikus szál. Ők lelki társak, és sok mindent fektettünk ebbe a kapcsolatba. Képesek leszünk néhány dolgot megmagyarázni.

TVLine | Ezria már az első naptól befejezettnek, végjátéknak lett titulálva, most mit mondhatunk róla? Ez úgy látszik, eléggé kihat majd a kapcsolatra-
Ó, persze, hogy befolyásolja - nagyon erősen! [nevet] Ott fogsz állni és ezt fogod mondani: "Ó, Atyám, a kutyafáját, mi történik?! Hogy tud ez az ember kettős életet élni?" Amire tényleg rá fogsz jönni, az ez az egész Jekyll-and-Hyde -faktor Ezrában -és ez szét fogja robbantani az elméd!
TVLine | Mesélj egy kicsit az ötlet kialakulásáról, hogy tereltétek Ezrát ilyen irányba?

Már a 4. évad elején tudtuk. Amikor Aria és Ezra nem voltak együtt, mi akkor is, mondhatni, nyomon követtük őket mint egy párt - Ezra tulajdonképpen egy microchippelt kutya! Már a show kezdete óta. Szóval tudtuk merre járt, és nem mindig jó helyen. Néha kukából evett! [nevet] És mi ezt kinyomoztuk.

TVLine | A rajongók tehát visszamehetnek, és rájöhetnek, miért lehet Ezrának indítéka, hogy '-A' legyen?
Empatikusan azt válaszolhatom: Igen! Ez nem átverés; az indokok el vannak ültetve. Elrejtettünk dolgokat, amiket felkutathattok, és remélhetőleg a 4B-ben készek lesztek, hogy megoldjátok velünk ezt a puzzle-t..


TVLine | Mivel Aria nincs közvetlenül beavatva Ezra titkába, mit fog ez jelenteni nekik, mint párnak a 4B-ben? Valamint mit jelent Jake-re nézve?
Jake visszatér és minden komplikált lesz. Tudjuk hogy törődnek egymással, és mindennél jobban számítanak egymásnak, de Jake aggódik Aria boldogsága miatt, mert mikor találkoztak, a lány "rá kényszeredett". Szóval Aria kényszere fokozódik a 4B-ben, és Jake meg akarja majd védeni, de a lány nem fogja hagyni -hisz ott van neki Ezra, ugye?! [nevet]
TVLine | Mrs. Grunwald szerint Alison életben van. Ez egy végső, döntő leleplezés volt a nézők számára?

TVLine | A lányok küldetése tovább folytatódik, hogy megtalálják Alit?
Igen..
TVLine | Mit tudsz mondani a második RedCoat-ról?
Ez megint csak egy vitapont. Az emberek arra a következtetésre jutottak, hogy több embernek kell lennie; kell legyen egy 'A'-Team, végül. De mi nem erősítettük meg, hogy ez mindenképpen igaz kell legyen, ez is csak egy nagyon indokolt teória.

TVLine | Mesélj egy kicsit arról, mi történik, ha Caleb Ravenswoodba jön, hogy állandóan ott tartsa ['-A'-t]?
A halloweeni rész végén van egy csavar, ami kényszerítő indokot ad Calebnek, hogy legalább ideiglenesen ott maradjon, hogy kiderítse mi a fene az a valami. Ez hozzá köthető, nem Alisonról vagy Hannáról van szó.
TVLine | Mit tudsz még felfedni a halloweeni különkiadásról?

Nagyon vicces és zaftos. Még több jelenetet kaptok Mrs. Grunwalddal és Alisonnal -néhány nagy választ. Kaptok majd egy kis ízelítőt Ezrából és az Ördögi énjéből. [←itt egy kifejezés van eredetileg, amit nem igazán lehet fordítani] [nevet] Alisont nagyon hajszolják, mert a Hazugoknak minden okuk azt hinni, hogy Ali még mindig velük van. Ha a városban lesz, a kis kiruccanásukon, a Hazugok nem fogják elhagyni a helyet, míg meg nem találják őt...

2 megjegyzés:

  1. Kíváncsi leszek, mi lesz végül, de olyan soká lesz szünet utáni folytatás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát már nemsokára lesz a halloweeni epizód, utána egy kicsit enyhül a várakozás a Ravenswoodnak köszönhetően. :D

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...