Emmelie de Forest - Hunter & Prey

Megjelent az idei Euróviziós dalfesztivál győztesének új klipje. Emmelie eddig nem rendelkezett Vevo csatornával, de most, hogy kapott egyet, így erre került fel eme klipje. Az Only Teardrops idején még nem volt saját csatornája, így az logikusan nem ide került fel, de egy idő után, valószínűleg, ide is felteszik.
Nos, meg kell, hogy mondjam egész jó kis klip lett, bár az előző kicsit jobb volt, ennek a története volt az, ami lenyűgözött. Adott egy kislány és egy kisfiú, akik tetszenek egymásnak. a fiú talál egy nyakláncot a tengerben, amit oda ad a lánynak. Mint kiderül, a lány Emmelie éppen ezért is számítottam arra, hogy a végén a fiú is feltűnik, mint felnőtt férfi, de sajnos ez nem következett be és ez az egy dolog, ami kicsit zavaró volt a dologban, de ezen kívül azt hiszem, hogy minden rendben volt.


A videó értékelése: 10/9. Csodás természeti tájak és a kisgyerekek is aranyosak voltak. Emmelie ruhája, sminkje, haja, mind-mind rendben volt, ahogy annak illik is. A legjobb volt az egészben a két háttérdobos, akik bár nem sokat szerepeltek, ennek ellenére nagyon tetszett az összhang.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...