Minihírek

- A Beauty and The Beast 2- évad 1. részének leírása.
"Vincent és Catherine újra találkoznak, de Vincent megváltozott. Három hónap telt el, mióta Vincent Kelllert elrabolta a Muirfield, Catherine Chandler nyomozó újra találkozik vele -, de nem épp úgy, ahogy azt tervezte. Vincent megváltozott: eltűnt a sebhelye, kitörölték az emlékeit, és szuper-töltetű vadállatként tér vissza egy rejtélyes küldetésről. Catherine-nek meg kell fejtenie, hogy mi áll Vincent átváltozása mögött, ha még reménykedni akar abban, hogy újra beteljesedik a szerelmük, de miközben próbálja megoldani a rejtélyt, a saját élete körül is bonyodalmak adódnak. Nina Lisandrello, Austin Basis és Sendhil Ramamurthy is szerepel a részben. Stuart Gillard rendezte az epizódot, Brad Kern pedig megírta."
- Illetve a második rész leírása is megjelent!
"Vincent érzései Cat iránt ismét felszínre törnek, amint megérzi, hogy milyen veszélyes is valójában. Miközben próbál többet megtudni Vincent küldetéséről, Catet elrabolja Vincent. Az egyre növekvő kémia bonyolítja a küldetés végrehajtásában Vincentet. Eközben Tess, JT és Gabe összefognak, hogy együtt segítsenek Catherine-nek. Rick Bota rendezte az epizódot, Jennifer Levin és Sherri Cooper pedig megírta."
- Raquel del Rosario legyőzte a méhnyakrákot!
- Lady Gaga és Rihanna közös dalon dolgozik, ami Gaga albumán lesz hallható.
- Kiszivárgott az One Direction új dala.
- 13,2 millióan látták a Sleepy Hollow Pilotját, ami a FOX tv történetében a legjobban kezdő sorozat.
- Megjelentek az első képek Fergie és Josh babájáról.  



- Darren Criss és Demi Lovato együtt léptek fel egy jótékonysági koncerten.
- Tamara Ecclestone gyermeket vár. A baba várhatóan 2014-ben születik meg.
- Bonnie Wright  főszerepet kapott egy készülő filmben.
- Sebastian Vettel nyerte a hétvégi Forma 1-es futamot Szingapúrban.
- A The Wanted énekese, Nathan Sykes és a Victorious színész-énekesnője, Ariana Grande ma hivatalosan is bejelentette: egy párt alkotnak!
- Hayley Kiyoko szerepel a TVD évadnyitó részében.  
- Emily Osment főszerepet kapott az ABC Family új sorozatában a Young & Hungry-ban.
- A Beauty and The Beast kiadta a soron következő, azaz a második rész képeit!











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...